Mini Pistol de lipit la Cald Wireless Pistol de lipit 3.7 V Pistol de lipit Electric de Incalzire Rapida 80buc Fierbinte de Topire stick-uri USB Încărcător DIY Repaire Instrumente


Etichete: pistol lipici fierbinte, pistol silicon, pistol de lipit cu acumulator, se topesc, pistoale de lipit cu acumulator, umăr stoc, miniatura pistol de căldură, gun metal pistol, faianta pistol de silicon, disc de diamant lemn.

70.29lei 115.20lei
  • In stoc
  • w4474



  • pistol lipici fierbinte 7mm: Profesionale Pistol Lipici Fierbinte
  • Mini Pistol De Lipit La Cald: de topire pistol de lipit
  • Adeziv Topit La Cald: Cald Pistol De Silicon
  • Pistol de lipit 7mm: Pistol De Lipit Cu Acumulator
  • Nume De Brand: T TOVIA
  • Utilizare: DIY acasă
  • Duză Material: Cupru
  • Wireless Pistol De Lipit: pistol de lipit electric
  • Certificare: CE
  • Cald Se Topesc Arma: mini pistol de lipit
  • pistol de lipit cu acumulator: Pistol adeziv
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: PGG09 Pistol Lipici Fierbinte
  • Sursa De Alimentare: AC

Mini Pistol De Lipit La Cald Wireless Pistol De Lipit 3.7 V Electric Pistol De Lipit

Tensiune: 3.7 V (DC) Putere: 10W Capacitatea bateriei: 2200mAh Pre-căldură timp: 40 de secunde Cel mai bun timp utilizare: 90 de secunde Timp de încărcare: 2-3 ore Timp de lucru: 110 minute Timp de așteptare: 130 minute Lipici stick D. M.: Dia 7mm Temperatura de lucru: 160℃

ADEZIV PEN,CELE MAI MULTE AU!!

Acesta este un mini pistol lipici fierbinte pentru un colorat diy viață.Perfect pentru lipire,repararea,decorare,modelare,bine utilizarea în Gospodărie DIY/Teme DIY/Proiecte de Artizanat/Precise și Detaliate de Lucru....Să exploreze și să descopere mai multe utilizări minunate cu copiii noștri!

Pentru COPII de DESIGN

Mini dimensiune stilou,mai ușor de utilizat și transporta pentru COPII,și este la îndemână,portabil,convenabil și de a salva spațiu.

SCHIMBARE RAPIDĂ,RAPID DE CĂLDURĂ

Mini dimensiune bastoane,schimbare rapidă de culori diferite.40 de ani de pre-timp de incalzire, ' 90 cel mai bun timp de utilizare.

Utilizarea Pe Scară Largă

Potrivit pentru lipire,repararea,decorare,modelare,mai ales pentru măsurători precise și detaliate de lucru

DESIGN INGENIOS

METAL durabil Shell este confortabil și anti-opărire;Non-stick manșon de silicon pentru ușor de curățat-up;Inegale stripe design-ul este ușor pentru a împinge și de a folosi

Oprire Automată

10 minute, fără a utiliza va fi închis,este în siguranță, pentru a preveni scurgeri de clei și de a salva lipici stick.

Transport

1.Toate parcelele timp de transport maritim, în mod normal, de la 14 la 60 de zile,puteți verifica informații privind: https://www.17track.net/zh-cn. 2.Comerciale Exprima timpul de livrare este de 3-7 zile de lucru.Dacă aveți nevoie ,vă rugăm să ne contactați. 3.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice problemă privind transportul, suntem mereu aici pentru a vă oferi asistență. 4.Dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Sper că puteți înțelege!

Returnare Și Rambursare

1.Dacă aveți orice problemă, de la primirea coletului,vă rugăm să nu ezitați să să ne anunțați,vom oferi o soluție viabilă pentru tine, inclusiv retrimite sau de restituire. 2.Noi oferim Gratuit Reveni serviciu, veți obține 15 de zile (pe partea de sus de la data de data de livrare), pentru a decide dacă doriți să păstrați sau să se întoarcă elementul,alegeți "Ușor Locale se Întoarce", motiv pentru care,este complet gratuit.După ce primi,va vom returna. 3.Daca esti sigur de a reveni la colete de la noi,vă rugăm să ne contactați în primul rând.Acum avem doar un sprijin de peste 16 țări beneficiază Gratuit de servicii.

Feedback-ul

1.Dacă nemulțumit, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru asistență înainte de a deschide disputa, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine. 2.Dacă mulțumit,vă rugăm să lăsați un Feedback Pozitiv (5 stele) cu imagini frumoase pentru noi.Și fiind fanii noștri, veți obține o reducere data viitoare.


Konvent Ohrana
2021-01-20
5/5
Me ha encantado muy bonito viene con mucha silicona. Llegó muy pronto en 2 semanas!
Saddique Awan
2021-02-07
5/5
맘에 듭니다. 잘되고, 작은양씩 녹여서 쓸 수 있으니까 편하고 좋네요. 자주 애용할 것 같습니다. 충전도 어느정도 되어있어서 사용도 바로 할 수 있었구요. 무선이라 충전해놓고 쓸때만 켜도 되니까 복잡한 선때문에 복잡하지 않아도 되서 좋네요. 뜨겁지 않아서 아이들이 쓰기에도 좋을 것 같아요. 만족합니다.

Scrie o recenzie

Produse similare