MO TULIP 10000mg Ulei de Masaj Organic 30ML Ulei Esențial Pur de Plante Picături Corpul scapa de Stres Ulei de Îngrijire a Pielii, Ajuta la Somn


Etichete: ulei de masaj pentru femei, organic ulei de hoți, mans ulei de masaj, aromoterapie ulei esential pentru somn, Rola de 5ml, nazale ulei, cannabidiol ulei, ulei de cânepă, 7 hoți ulei, ulei de germeni de.

18.92lei 37.83lei
  • In stoc
  • w46199



  • Origine: NC(de Origine)
  • Țara/Regiunea de Fabricație: China
  • Numărul de Bucăți: O Unitate
  • Ulei Esențial De Tip: Ulei Esențial Pur
  • Nume De Brand: MO LALEA

Stare: 100% de brand nou și de înaltă calitate

Conținut Net:

2000mg-30ml

10000mg-30ml

Caracteristici:

1. Uleiul este presat de prăjit semințe selectate, este caracterizat prin aroma și gustul care sunt tipice pentru semințe, și o culoare verde.

2. Ameliorarea durerii: Unul dintre cele mai celebre beneficiile pentru sanatate a uleiului este sa analgezice (calmante ale durerii) efecte.Se crede că uleiul interacționează cu receptorii din creier și sistemul imunitar pentru a reduce inflamatia si de a atenua durerea.

3. Combate Anxietatea:în Timp ce extractul de ulei este cel mai frecvent utilizat pentru a trata simptomele fiziologice, există un organism tot mai mare de cercetări care indică faptul că acesta poate fi, de asemenea, utilizat în tratamentul de o serie de condiții de sănătate mintală, inclusiv anxietate.

4. Pentru a îmbunătăți Calitatea Somnului: de ulei, de asemenea, ajută la încetinirea unei curse minții, care la rândul său promovează o relaxare de înaltă calitate-un somn adânc.

5. Hranirea Parului: uleiul de semințe, cum ar fi ulei de Argan pentru par, este o sursa buna de multe substanțe nutritive decât sănătatea părului tău.

Funcția :

1. Reduce stresul și anxietatea

2. Amelioreaza durerea si inflamatia

3. Un somn mai bun

4. Imbunatateste functionarea creierului

5. Ameliorează greață

6. Promovează sănătatea inimii


Marek Fabian
2020-11-09
5/5
Highly recommend!!! Fast shipping,good quality,looks awesome just like pictures!! Best seller I have ever seen!!!!
Witegoddess
2020-12-09
1/5
It is not sure the hemp oil inside, it indicative only after menthol. No together reduction available. Not recommended!

Scrie o recenzie

Produse similare