Casual Geanta De Umar Pentru Femei La Modă Verde Fluorescent Nailon Geantă De Mână De Sex Feminin Mici Subaxillary Saci Fata Bagheta Mini Sac De Mână


Etichete: mui femei geanta, geantă de mână, geanta femei, 2020 geanta femei, geantă de umăr, geanta, louis vui, vintge bagheta sac, mini geantă de mână, geanta guess.

35.31lei 76.80lei
  • In stoc
  • w46201



  • Decor: NICI unul
  • Forma: Bagheta
  • Numărul de Mânere/Curele: Single
  • Genți De Mână De Tip: Saci De Umăr
  • Model Tip: Solid
  • Gen: FEMEI
  • Interior: Buzunar Interior Cu Fermoar
  • Duritate: MOALE
  • Materiale De Captuseala: Poliester
  • Material Principal: Nailon
  • Ocazie: Versatil
  • Tip De Închidere: fermoar
  • Stil: Casual
  • Exterior: NICI unul
  • Numărul De Model: OC008
  • Origine: NC(de Origine)

DIMENSIUNE

(Lățime)23,5 cm * (Înălțime)15.5 cm * (Grosime)6.5 cm ,curea de Umăr lungime: 38cm

Descriere

Element Nume: Moda Bagheta geanta Material:nylon

Utilizare: de Partid, de călătorie, petrecere de dans, cumpărături, cadou de ziua de nastere, aniversare, petrecere, prietena cadou, prietena, cadou, cadou mama

Notă: 1 Inch=2,54 CM; 1 CM=0.39 Inch , din diferite loturi, sac de linie pot fi diferite.Designer de moda si bun preț, vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.

( Toate imaginile sunt fotografii reale.Dar din cauza diferite de lumină și de a monitoriza setare, minore diferență de culoare poate exista.Vă mulțumesc pentru înțelegere. )

Q: Pot dropship de la tine?

O: avantajele picătură de transport maritim de la noi: Navă ca un boss, lasa alții pentru noi.

1.Suntem un producător de încredere, cu un serviciu rapid, produse de inalta calitate si preturi competitive; e foarte probabil că va face bani.

2. Oferim siguranță dropshipping și va livra pentru tine, fără factură, materiale de marketing sau alte informații.

3.Ajunge la o anumită cantitate de dropship comenzi, oferim gratuit pentru tine.

Daca ai nevoie de poze fara watermark, puteți descărca de pe pagina de descriere a produsului.Dacă nu există imagini adecvate, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Suntem foarte dornici de a ajuta și doresc să construiască un puternic parteneriat de afaceri cu tine.

Q: Pot obține mai multe reduceri?

O: vă Mulțumim pentru interesul dumneavoastră în produsele noastre.Există sumă fixă pe discount și cupoane în magazinul nostru, puteți să-l utilizați, dacă îndeplinesc condițiile.Nu putem oferi mai multe reduceri din prețul nostru enumerate a fost atent calculat și frunze de profit limitat deja, sper că puteți înțelege.

Q: de Ce limba rusă clienții trebuie să completeze informații pașaport?

O: Când ai de a face ordine, pașaportul informații vor fi cerute de obiceiurile locale în Rusia.Vă rugăm să fiți siguri că informațiile dvs. nu vor fi spus de la terțe părți, și este sigur pentru tine de a furniza informații de pe www.antena1slobozia.ro.

Q: Când va fi expediată comanda mea?

O: Total avem nevoie pentru a aranja pachet termen de 1-3 zile, nu mai mult de 5 zile.Dacă e un ordin urgent, vă rog să remarci atunci când plasați comanda, sau contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a îndemna pentru tine.

Q: Când pachetul ajunge?

O: pachetele ajung, de obicei, în 7~20 de zile lucrătoare, nu de numărare de sărbătoare și în weekend.Puteți vizualiza timpul de expediere imagine de țară la sfârșitul acestei pagini.

Î: de Întârziere logistică în Brazilia, Mexic și Chile.

O: Dacă coletul a sosit în țara dumneavoastră, sper să vă pot da un pic mai mult timp, deoarece sistemul poștal, în Brazilia, Mexic și Chile este de obicei lent.Dacă încă nu-l lua în termen de 2 săptămâni, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.

Q:eu nu sunt mulțumit cu elementul.

O: Rambursare sau de a Reveni după cum doriți!

Dacă nu sunteți mulțumit de produsul nostru, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți liber, putem vorbi pentru a remedia problema și să dea o mulțumit de răspuns.

Î: Ce este politica de returnare?

O: politica Noastră de returnare: daca e problema de calitate a bunurilor sau a mărfurilor trimite eroare, oferim servicii complete de rambursare; în Cazul în care cumpărătorii cumpărat greșit mărfurilor, cumpărătorul trebuie să plătească transportul mărfurilor reintroduse, nu poate fi, de asemenea, o rambursare completă.

Î: Când voi primi banii?

O: restituire va fi de procedură în termen de 3-15 zile de www.antena1slobozia.ro.Dacă aveți unele probleme cu ea, vă rugăm să contactați cu Alipexpress customer service!Multumesc.

Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore, serviciul de fericit garantat în noi.


Slava Ffk
2021-01-06
5/5
Came later for 10 days but in good condition

Scrie o recenzie

Produse similare