Câinele Masina Portbagajul din Spate Mat rezistent la Uzura Auto Animale de companie Pet Pad husa Scaunului Proteja Podea anti-alunecare, Impermeabil, Rezistent la Murdărie Bancheta din Spate


Etichete: bicicleta câine scaun, masina de câine scaun, auto copii, jet ski pwc, scaun de siguranță pentru copii, 52mm combustibil, Portbagaj, câinele scaun auto m, jet ski sea doo, scaun auto protector de stocare.

43.32lei 64.68lei
  • In stoc
  • w46205



  • Material: 600d oxford pânză
  • Numărul De Model: Acceptă Animale De Pad
  • Origine: NC(de Origine)

Puncte:

1、rezistent la apa Si 100% Protecție: rezistent la apa câine huse auto folosi 600D rezistent la apă oxford tesatura si confortabil PP bumbac mat.Caine de linie complet păstrați masina ta de orice murdărie, zgârieturi, păr și blană.Etc.Nu mai nesfârșit matura.

2、Confortabil la Atingere: Vata de sus căptușit asociat cu ultra confortabil material permite animalele de companie pentru a merge în siguranță și confort.

3. Easy pentru a Instala și Curat: Ușor pentru a instala cargo liner acoperi în termen de 2 min.Doar fixați catarama curele în jurul valorii de masina ta tetiere și sigure pentru portbagaj spate a tabletei prin velcro autocolante țineți unitate și loc.Cargo liner pentru câini este ușor pentru a curăța și șterge, vă puteți spăla de țeavă, mașină sau vid.

4、Design Universal: Câine scaun auto capacul va proteja perfect mașina dvs. de la zgârieturi, apă,noroi sau păr etc. cargo liner bancheta din spate proiectat pentru cele mai mici Suv-uri/Suv-uri compacte/CUVs.Pliabil pentru a regla, pet cargo acoperi dimensiune pentru a se potrivi vehicule specifice.Apropo, vă rugăm măsura vehicul zona de marfă pentru a se potrivi cel mai bine.

5、Nealunecoase și în condiții de Siguranță: Câine scaunului se acoperă cu partea flapsr pentru câini are o suprafață anti-alunecare pentru a preveni cainele de la alunecarea de fiecare dată când se aplică frâna.De asemenea, built-in nealunecoase suport, spate/tetiere curele cu catarame de eliberare rapidă și mare-zona inferioara de prindere pentru a preveni loc capacul de alunecare în jurul valorii de.Toate acestea pentru a asigura dvs. de câine și de marfă în condiții de siguranță, siguranța este întotdeauna prioritate.

Caietul de sarcini:

Nume: un Singur strat de Trei-dimensional Portbagajul din Spate Mat

Dimensiuni(aprox.): 185*175 cm/72.83*68.89 în

Culoare: negru

Material: 600D Oxford pânză

Pliere-dimensiune: 28*28*2cm/11.02*11.02*0.79 în

Greutate netă: 1,2 kg

Lista De Ambalare:

Masina Portbagajul Din Spate Mat*1


Scrie o recenzie

Produse similare