Personalizate De Imprimare Panza De Decorare Perete Vincent Van Gogh Pictura Poster Joker Autocolante De Perete Birou Decalcomanii Glumă Wallpaper #172#


Etichete: personalizat eticheta autocolant, filmul joker poster, wallpap, poster film batman, batman masina, la joker, prendedores, cupa personalizat autocolante, dekor autocolant de perete, 90 autocolant.

27.66lei
  • In stoc
  • w46499



  • Origine: NC(de Origine)
  • Scenarii: PERETE
  • Stil: Clasic
  • Material 4: Grad Ridicat De Panza
  • Material: Hârtie
  • model: Avionul De Perete Autocolant
  • Numărul De Model: #PN#172#
  • Caietul de sarcini: Single-piece Package
  • Clasificarea: Pentru Perete
  • Material 1: Înapoi Lipici Hârtie
  • Tema: Încă de viață
  • Nume De Brand: YOYOSMILE
  • material 2: Hârtie Fotografică

Puteți Lăsa un masaj pentru a-mi spune care unul care vă place să-și personalizate în figura următoare după ce ați plasat comanda.În caz contrar, vom fi de acord cu trimiterea poster-ai comandat. ( Dacă sunteți interesat în unul sau câteva postere și doriți să vedeți imagini mari, vă rugăm să contactați-mă. ) Sau puteți personalizat cu propriile imagini.

Despre Noi:

Crearea unic și opera de arta frumoasa pentru acasă sau la birou nu a fost niciodată mai ușoară.Nu există nici o limită la ceea ce puteți pune pe panza ta, vom lucra cu orice mediu digital, și imagini care poate fi scanată sau digitizate.

Utilizați fotografii de familie pentru a decora camera ta sau la birou, sau de a lua o veche fotografie și l-au restaurat și conservat pe panza.Fotografi, profesionale sau hobby, puteți decora spațiile lor cu propriile peisaje și fotografii de artă.

Dacă sunteți un amator sau profesionist, fotograf, artist, designer de interior sau proprietar de afaceri, personalul Nostru experimentat va ajuta să creați o fotografie perfectă pe panza capodoperă pentru orice ocazie.

Trimite-ne originale de artă sau fotografie acum și să obțină cele mai creative, flexibile, inovatoare și cel mai rapid serviciu de oriunde.

Detalii

1. Poster personalizat 20x30 inch,alte dimensiuni va rog sa ma contactati

2.De înaltă calitate hârtie poster material(PP lipici) /Fotografie de Hârtie și Pânză

3.Rezistent la decolorare Cerneluri UV

4.Putem face custom size și vă pot da fotografie care vă place , ce putem face pentru tine.Recomandat încărcate dimensiunea imaginii în pixeli (W H) : 2000 2000 sau mai mare .

Vă rugăm să rețineți că afișa imaginile sunt doar pentru scopuri ilustrative.Din cauza numărului mare de produse, cele mai multe dintre noastre de a afișa imaginile nu au fost luate în timp real de afișare camere, acestea sunt generate digital si panza seturi în imaginea de afișare nu indică mărimea reală.Pentru a asigura satisfication, vă rugăm măsura perete în mod corespunzător și asigurați-vă că alegeți mărimea potrivită, și nu există nici o garanție că canvas set vei alege va obține același rezultat (am.e uite ca mare pe perete) așa cum se arată în imaginea de afișare .

Transport

1. Toate comenzile se vor livra în termen de 5 zile lucrătoare.

2. Am trimis pachetul prin China Post Air Mail cu numărul de urmărire.

3. Comerțul este transfrontaliere și par Avion este mai ieftin post, așa că va lua o lungă perioadă de timp pentru livrare.Dacă nu doriți să așteptați atât de mult timp, vă rugăm să acorde Express taxa sau nu-l cumpere.

4. Nu suntem Responsabili pentru taxe Vamale.

Feedback-ul

1.FEEDBACK-ul POZITIV este foarte important pentru noi.Vă rugăm să contactați-ne în timp, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și să lăsați un feedback-ul rău sau de a deschide un litigiu

2.Feedback-ul negativ nu poate rezolva problema,ar trebui să ne spună problemele, Astfel încât să putem repara și te face fericit.


Nikita Gubanov 2004
2020-11-06
5/5
Perfect! Came so so quick! And a cute free gift too, amazing customer service! Will 100000% be ordering from you again!
Iluzia Tora
2020-11-16
5/5
Good quality, fast shipping!Thanks!

Scrie o recenzie

Produse similare