În Aer Liber Ultralight Mat De Înaltă Calitate, Siguranță Casca Adult Casca Ciclism Sosea De Munte Biciclete Casca Sport În Condiții De Siguranță Pălărie


Etichete: produsului casca, casca de dus, aero casca de bicicleta, casca bicicleta, biciclete casca, conducerea mtb casca, casca ciclism bicicleta drum femeie, kinder jos casca, conducerea scuter, cubrebotas ciclismo.

16.11lei 22.98lei
  • In stoc
  • w5217



  • Certificare: ce
  • Material: EPS
  • Culoare:
  • Origine: NC(de Origine)
  • Materiale:
  • Greutate (g): 200g
  • Dimensiuni:
  • Grupa De Vârstă: (Adulți) Bărbați

77714 De Vânzare La Cald Caracteristici:

1. Ei bine Selectate Material: partenerul ideal pe all-mountain și traseu tours.Theprovides toate rotund de protecție cu În-mucegai, tehnologie, în care casca este direct conectat cu absorbție de EPS materiale.Numărul mare de deschideri de ventilație, precum și plasarea unghiuri și integrat

2. Mare tehnicieni aduce Mai multe Funcții: folosind UN PAS tchnology de a face, canale oferi o mulțime de circulație a aerului și de cea mai bună răcire.Cele două componente unitate de ajustare cu centralizare, garantând o alegere bună și un grad ridicat de confort la purtare.

3. Protecție de siguranță: poate minimiza pericolul de leziuni și riscul de deteriorare cu stong EPS materiale.

Descriere:

Colorate Ciclism Drum de Munte de Carbon Căști de protecție, s-ar putea proteja capul în timpul dumneavoastră de echitatie de timp și de a face dumneavoastră de echitatie mai sigure.Cu mai multe alegeri colorate, acesta va fi cu siguranta perfect pentru utilizări proprii sau cadou pentru alții.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru/ Gri/ Rosu/ Albastru (opțional)

Materiale: EPS

Dimensiuni: circumferinta Capului: 54-60CM (reglabil) Casca latime: 17cm Casca lungime: 21cm Există un buton de reglare pentru a regla dimensiunea de circumferinta capului.

Pachetul Inclus:

1 * Biciclete Casca

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.


Gf Nigro
2021-02-06
1/5
I ordered helmets for bicycles The quality on the face came in an uninvested package as a result of Misa the disassembled helmets arrived I filed a complaint the company itself escapes responsibility Recommends not to approach or order
Vunder95
2021-01-12
3/5
The color is not the same as in the description

Scrie o recenzie

Produse similare