NICEYARD Magic Mop Plastic Suport Montat pe Perete Mătură Titular 3 Stiluri Multi-Funcțional de Stocare Titular


Etichete: suport de perete, etaj scoop, bucătărie storag, suport etichetă, pliabil depozitare titularii, baby mop, căști rack, oamenii raft de depozitare, mop muntele, magic photo.

27.25lei 34.94lei
  • In stoc
  • w5220



  • Caracteristică: Aprovizionat
  • Utilizarea: Alte
  • Nr. de Niveluri: Single
  • Numărul De Model: 19301
  • Tip: Depozitare Suporturi Și Rafturi
  • Material: Alte
  • Clasificarea: Non-pliere Rack
  • Articol: mop titular
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Instalare: Bolt Introducerea Tip
  • Aplicabile Spațiu: În Spatele Ușilor/Pe Pereti

Caracteristici: 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate Noastre socket plug cârlig este proiectat pentru a stoca o varietate de aparate de uz casnic, prize, s-ar putea ordonat fire de cablu și să le arata îngrijite și curate.Fabricat de înaltă calitate material de rășină cu manopera amenzii, ceea ce face de mediu-prietenos, robust și durabil de a utiliza.Gatiti forma de design, arata creative și la modă, așa că, de asemenea, poate fi un decor drăguț pe perete în casa ta sau la birou.Material: plastic pp Culoare: Demonstrat ca Dimensiune imagine:ca pic show Pachetul Inclus: 1 buc punte cârlig

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.antena1slobozia.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.antena1slobozia.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!


Jeremmy 90
2020-11-10
5/5
I received the goods with quick delivery, one thing is - missing rubber dumper - see attached pictures.
Luisg 158
2020-12-07
5/5
All as in the description, the plastic is durable, the quality is excellent, the delivery is fast. thanks to the seller, I recommend
GM Rakion 1200
2020-11-18
5/5
Very good quality, solid plastic and amazing fast shipping. Not yet attached to the wall but tested in there during a broom and shaking it and the broom does not fall. Retractable hook very useful and solid too.
Sport S T
2021-01-28
5/5
It came quickly. Additional hooks are convenient.
Saryeva Angela
2021-01-31
5/5
Thanks

Scrie o recenzie

Produse similare