HUD-Head-Up Display pentru Auto OBD2 GPS Sistem Dual pentru Afișare în Timp, Kilometraj, Depășirea vitezei de Alarmă și Mai mult


Etichete: obd2 ecran, OBD2 Scanner, display obd2, hud display gps auto universal, hud wireless, masina de afișare hud, afișaj auto obd2, hud, valeo gps hud, gps auto hud.

201.77lei 325.43lei
  • In stoc
  • w52931



  • Tensiune De Lucru: 11V~18Vdc(12Vdc/200mA)
  • Dimensiunea Numele: 12,5 cm 6.8 cm 3,1 cm
  • Fir sau Wireless: Cu fir
  • Frecvența De Ieșire: Alte
  • Temperatura mediului ambiant: -40°C la 80°C
  • Sunet de alarmă nivel: 30dB(A) și de mai sus
  • Presiunea Atmosferică: 86-106KPa
  • Putere nominală: Alte
  • Nume De Brand: QIYOU

Descriere

*1. Temperatura mediului ambiant: -40°C la 80°C *2. Presiunea atmosferica: 86-106KPa *3. Umiditate relativă: 10%-95% din zgomotul de fond

Caracteristici

*1. Rafinat si design unic, neafectate de lumină externă, pentru a afișa datele masinii clar. *2. Plug and play, ușor de operat, high-tech de asistență la conducere garanții dumneavoastră de conducere. *3. Puternic practice funcția de afișare, cum ar fi viteza, temperatura apei, tensiune, presiune turbo, raportul aer-carburant și alte super-puternic de afișare a datelor.HUD poate elimina codurile de eroare afișate pe motor tablou de bord fără a fi nevoie de echipamente specializate. *4. Pre-avertizare de avarii cauzate de temperatura ridicată a apei, tensiune scăzută și alte probleme. *5. OBD2+GPS dual-mode pentru toate modelele de autoturisme.

Funcții Principale

*1. Modul OBD -Afișează informații: masina de viteza, temperatura apei, tensiune, consumul de combustibil, viteza de rotație, singur kilometraj, kilometraj total, timp de călătorie, direcția de deplasare, numărul de căutare prin satelit, altitudine, timp, admisie aer de presiune, temperatura uleiului, raportul aer-carburant, turbo presiune, accelerație de testare, de testare a frânelor, citește fluxul de date. -Alarma: excesul de viteză alarmă, RPM alarma, temperatura ridicată a apei de alarmă, alarma de joasă tensiune, defectarea motorului de alarmă, cod de defect clar, m/kilometraj comutator liber, Celsius/Fahrenheit comutator gratuit. 2、modul GPS -Afișează informații: viteza, timpul de călătorie, timp satelit, altitudine, numărul de căutare prin satelit, direcția de deplasare, unic kilometraj, de tensiune, de testare de accelerare, frână de încercare. -Alarma: accelerarea alarme, de joasă tensiune alarme, m/kilometraj de comutare.

Pachetul Include

1 x HUD 1 x Manual 1 x Anti-alunecare Mat 1 x Cablu OBD 1 x Cablu USB 1 x ventuza

Sfaturi

- Întoarcere : Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire. - Feedback : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.


Neskubo 11
2020-10-19
5/5
The product has run a nice Hud. I am very glad, Thank you from China.

Scrie o recenzie

Produse similare