Carbură solidă formă de foraj M8 rotund scurt tip carbură de fluxul de burghiu


Etichete: postere, printuri atari, postere, printuri 14x21, caz de telefon j 2 messi, postere papel naruto, cucu bau breton idei, telefon apple keyboard, poze femei perete, postere acasa pop art, postere lui hidan naruto.

175.33lei
  • In stoc
  • w531  • Material: Carbură De Tungsten
  • Utilizarea: Metal Foraj
  • Numărul De Model: M8*1.25
  • Tip: Core Drill Bit
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Nume De Brand: XMQUWAY

Dacă scopul tău este mare, vă rugăm să contactați-mă pentru a obține mai multe reduceri.Și pozele noastre sunt doar ca o referință.Vă rugăm să ia deliveried bunuri ca standard.

Fluxul de gaurit Rotunda de tip scurt M8X1.25 ( Φ7. 3mm )

De înaltă calitate, cel mai bun carbură de material.instrument de viata este mult mai bine decât obișnuit fluxul de exerciții.

Material : Aceasta este cea mai bună carbură de material, de înaltă calitate, și au mai mult timp și mai mare duritate și rezistență la uzură mai mare și mai mare putere și anti-îndoire.

Piesa: potrivit pentru piese Auto, urmăriți în trafic , mașini Agricole,mașini de tutun,industria lift utilaje de constructii, schela, aer conditionat, conducte, vas de presiune,metal, mobilier,bunuri de raft,Parapet de construcții,Sănătate și echipamente de fitness,Valve și de schimb de căldură sistem,ood prelucrare și echipamente de ambalare.

Avantaj:

1.Pentru a îmbunătăți eficiența producției.Foraj rapid și Rapid bucșa de formare,Formarea bucșa poate presă fire direct.

2.Îmbunătățirea calității produselor.Simplificat procesul tehnologic și funcționarea convenabil și de Înaltă precizie locație gaură,Strângând șurubul dinte are de înaltă rezistență și rezistență la torsiune. 3.reduce costul de producție.Operație simplă, ușor de învățat,Operație simplă, ușor de a învăța,de a Înlocui scumpe procesului de sudare

4.Curat și de protecție a mediului, fără firimituri.

5.material de economii


Scrie o recenzie

Produse similare