Mouse tastatura Adaptor pentru Consolă de jocuri Adaptor Convertor cu Cască Jack pentru PS4/Xbox/PS3/Comutator


Etichete: PS4, dispozitiv de management de cab ps4, laser ps4, masina jack hydraul, tastatura mouse-ul ps4, tastatura mecanismele, joc ps3, xim4 apex ps4, micro mouse-ul comuta, gta consola ps4.

48.98lei 76.52lei
  • In stoc
  • w5443



  • Cu USB: -
  • Nume De Brand: CHOETECH
  • Compatibil Marca/Model: Alte
  • Numărul De Model: -
  • Origine: NC(de Origine)

Caracteristici:

1. Creștere pentru PS4/XBOXONE cască funcție, iar volumul poate fi reglat prin intermediul tastaturii.

2. Suport pentru PS4/XBOXONE controlere de a lucra în același timp.

3. Îmbunătățit tastatura și mouse-ul de compatibilitate.

4. În jocurile FPS, apăsați F5 butonul pentru a regla viteza de mouse-ul de la aparatul foto și apăsați butonul F3 pentru a regla viteza mouse-ului de pe camera, fara camera.

5. Compatibil cu 98% de la tastatură, mouse-ul și jocuri.

Caietul de sarcini:

Metodă de conectare: prin cablu USB

Aplicabile platforma: Potrivit pentru NS comutator/XBOXONE/PS4/PS3 gazdă

Metoda de Control: USB keyboard + mouse

Funcții speciale: pentru PS4/ XBOXONE suportă ieșire pentru căști

Curent de lucru: Lista de Ambalare:

1*Tastatură și Mouse-ul Converter

1*TIP C Adaptor

1*Cablu USB

1*Manual De Instrucțiuni

1*Cutie De Ambalare

Note:

1. Din diferite ecrane de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea indicată pe imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți mici abateri.

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp de Livrare(Prin Posta par Avion)Zile Lucrătoare + sâmbătă + SundayNorth American /Europa de Vest 7~20 daysEastern Europa 7~35 daysAustralia 7~30 daysCentral Asia 15~45 daysSouth American 15~50 daysEastern Asiatice 7~20 daysOthers 15~60 de zile

Contactati-ne

Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor

Misiunile Noastre:

1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!


Scrie o recenzie

Produse similare