Nou 8" Prestigio Multipad 4 Ultra Quad 8.0 3G PMP7280C3G_QUAD Tableta ecran LCD panou de Sticlă Matrice Digitală de Înlocuire


Etichete: multipad, prestigio multipad 4 diamond ecran, 7 ecran hdmi, cazul tableta prestigio multipad 4 diamond, 4 cifre led, 4 cifre, 7 segmente de afișare, bmm543d, prestigio multipad 4 ecran, pmp7280c 3g, hdmi input selector.

75.26lei
  • In stoc
  • w552  • Tip De Produs: Tableta LCD
  • Dimensiunea De Afișare: 7~10 Inch

Descriere:

* Compatibil cu: PMP7280C3G_QUAD

* Dimensiune: 8.0 inch

* 100% Testate înainte de Expediere

Avertizare:

*Ghid de instalare nu sunt incluse, nu Suntem responsabili pentru orice daune cauzate de instalarea acestui accesoriu, vă rugăm să asigurați-vă că știți cum să-l instalați înainte de a licita,Multumesc pentru intelegere!

*Putem garanta o primit că va fi compatibil cu tableta,

*Vă rugăm să NU cumpere dacă nu acceptați Un a+ clasa compatibile cu ecran tactil digitizer cu diferite flex cablu numere nostru titlu/descriere/foto membre este în afara ofertei de pe piață, vă mulțumesc!

1.Fiecare ecran este testat înainte de expediere și 100% de lucru;Repararea/Înlocuirea vechi, rupt, spart,deteriorat, defect de ecran. 2.După primirea mărfurilor, nu rupe filmul, nu se lipesc cu adeziv pe spate, testa aparatul, scoateți vechiul ecran, introduceți noul ecran, și pentru a verifica dacă sensibilitatea este normal.Asigurați-vă că pentru a încerca prima în mașină.Asigurați-vă că calitatea este ok.Instalați din nou.este ușor pentru a arde placa de baza si ecran, nu suntem responsabili. 3.înainte de testul de conexiune de alimentare trebuie să fie deconectat ,în caz Contrar se va arde placa de baza si ecran cu ușurință.Dacă nu merge, nu vom fi responsabili.

Detalii produs:


Johnharrow
2020-10-07
5/5
Very fast. Thank you

Scrie o recenzie

Produse similare