Iarna Termice Îmbrăcăminte pentru femei vesta incalzita jacheta femei vesta cald pentru camping, drumeții Mâneci Lungi Încălzire Jacheta cu Gluga 2020


Etichete: calde de iarnă pentru femei vesta, electric heat vesta, incalzitor vesta, cald încălzit vesta, a trăit încălzit vesta, încălzit vesta de iarna, căldură sacou, scufundări încălzit vesta, de încălzire cald vesta, iarna cald mens vesta.

68.02lei 91.89lei
  • In stoc
  • w5567



  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: vesta incalzita
  • Material: Bumbac
  • Caracteristică: Termică
  • Tehnologia Materialelor: --
  • Gen: BĂRBAȚI

Descriere:

*Încălzire în condiții de siguranță: 5V non inductivă de tensiune, doar tensiunea de 2 baterii uscate, încălzire continuă nu va deteriora pielea.De încălzire cu infraroșu, nu radiații nocive.

*Umanizat încălzire parte de design: bloc de încălzire este conceput pentru (abdomen / stomac / talie / spate / umar / gat ușor să se răcească parte).

*Ușor de apă de spălare: puterea de interfață este izolat si rezistent la apa, și mașină de spălat pot fi curățate în mod liber, fără griji cu privire la curățarea de încălzire haine.

*Inteligent de control al temperaturii: trei încălzire unelte, 45 ° C pentru cald de viteze, 35 ° C pentru confort de viteze și 25 ° C pentru o economisire a energiei de viteze, care poate fi schimbat la vor, cu incalzire inteligenta.

*1 minut de încălzire: încălzire timp de un minut se poate ajunge la 20-30 ° c pentru a se incalzi.

* instrucțiuni de utilizare: plug în comoara de încărcare, apăsați butonul de pornire timp de 3 secunde, începe să se încălzească, apoi se transferă la temperatura medie de încălzire, trebuie să vă conectați la mobile power tot timpul.

*Notă: instrucțiuni de curățare: 1. Mașina de spălat sau se spală de mână. 2. Nu uscați de mână.

*Sfaturi cald: Acest produs trebuie să fie conectat la sursa de alimentare mobil atunci când este cald.Se va opri de încălzire în mod automat după ce este scos.Are o tensiune de 5V și este în condiții de siguranță și non sensibile

Notă: Acest produs nu este echipat cu sursă de alimentare mobil și ar trebui să fie furnizate de către tine.

Caietul de sarcini:

Material: fibre chimice în amestec tesatura

Funcția: respirabil, super lumina, cald, rezistent la uzura, antistatic, antivegetative

Stil: cardigan

Potrivit sezon: iarna, primavara, toamna

Aplicabile gen: Masculin / feminin

Umplutura: Bumbac

Model: solid de culoare

Aplicabile vârstă: Adult

Cu glugă sau nu: cu Gluga

Fără păr guler: fără păr

Culoare: negru, albastru, rosu

Dimensiuni: l, XL, XXL, 3XL, 4XL

Aplicabile Sport: skateboarding, alpinism, schi, drumeții, camping, pescuit, outdoor, alpinism, de călătorie, excursie, vânătoare, călărie, conducere auto

Pachetul Inclus:

1*Încălzit Sacou

Note:

Despre dimensiunile:

1. Vă rugăm să permiteți-2-3 cm (0.4-0.7) eroare de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Asiatice dimensiunea este mai mică decât UE / SUA / marea BRITANIE dimensiune, vă rugăm să verificați informațiile detaliate dimensiune înainte de cumpărare.multumesc.Aceasta este o dimensiunea Asia, două dimensiuni mai mici decât o dimensiune Europeană.Vă sugerăm să alegeți o dimensiune mai mare decât de obicei.


Scrie o recenzie

Produse similare