LEFEET S1 Electric Scuter Subacvatic 40 De Metri rezistent la apa Reglabil Viteza Elicei Scuba Diving Freediving Echipament pentru Snorkelling


Etichete: contra pas, xiaomi scuter scuter electric, verde subacvatice, electr scuter, se arunca cu capul dota, Ancora Titular, ochiurilor de plasă verde, rezistent la apă subacvatic propulsorului, se arunca cu capul de scuba, se arunca cu capul.

402.72lei
  • In stoc
  • w56194



  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: LEFEET S1

LEFEET S1 este un hi-tech scuter de apă, care oferă puterea de propulsie a scafandrilor.LEFEET S1 este mai ușor de a transporta și de a folosi datorita design compact și ușor, cu 3 viteze-setări pentru a satisface nevoile dumneavoastra.Designul modular prevede diversificarea surselor de utilizare și o mai sigură experiența generală pentru tine.

ERGONOMIE DE PROIECTARE

LEFEET S1 se supune ergonomie de proiectare și te face să te simți confortabil atunci când îl utilizați.

DIMENSIUNI COMPACTE

Ultra-usor / Usor de montat / Usor de transportat-pe Potrivește cu ușurință în bagajele, ia-l cu tine la fiecare dive resort din întreaga lume.

UȘOR DE OPERAT

Apăsați lung pentru a porni, apăsați scurt pentru a comuta setările de viteză, un declanșator pentru a funcționa.Design intuitiv, începe să utilizați LEFEET S1 imediat.

CONTROL WIRELESS

Subacvatice wireless tehnologie de control eliberează inerente formă.Puteți asocia, de asemenea, mai multe unități în același timp pentru mai multă distracție.

MAI MULTE SETĂRI DE VITEZĂ

Comuta Între Mare, Medie, Scăzută modul de oriunde și oricând pentru creșterea subacvatice libertate.

RESPECTA POLITICILE COMPANIEI AERIENE

Acumulator compatibil cu aer transportă politică, făcându-te să călătorești în toată lumea cu nu vă faceți griji.

REZISTENT LA APĂ PÂNĂ LA 40 DE METRI

Rezistent la apă până la 40 de metri, de a explora mai adânc părți ale oceanului, cu pace a mintii.

DESIGN MODULAR

Convenabil pentru a asambla și dezasambla,realizarea diversificat de joc cu diverse accesorii.

MODUL STANDARD

Modul Standard este echipat cu extrem de design compact si o putere extraordinară, care pot fi ușor de manipulat de către novice deschide de apă de scafandri.

2-ÎN-1 MODUL

Dual motors muncă, în același timp, astfel încât să puteți economisi mai multă putere și oxigen, și să ofere mai multă putere și o experiență mai bună pentru toți scafandri.

MODUL CU O SINGURĂ MÂNĂ

Datorită gama de mânere oferite de sistemul Unic de Prindere Kit de cale Ferată, scafandrii pot flexibil opera aparatul cu o mână și convenabil pentru a găsi echilibrul în ocean.

SCUBA RAPEL CUREA KIT

Fix LEFEET S1 pe ambele părți ale picioarelor, și se transformă în "Superman" în orice moment doriți.

LISTA DE PRODUSE


Scrie o recenzie

Produse similare