Lumânări de ceară Set 6 culori + Cadou


Etichete: d face, borcan de sticlă, lumânare oală, lumanare pentru borcan, lumanare de tablă goală, lumanare borcan de metal, d, lumânare cutii, sticlă lumânare, Borcan.

49.47lei 51.01lei
  • In stoc
  • w5632



  • Utilizarea: Activități Religioase
  • Origine: RU(de Origine)
  • Nume De Brand: umnf.ru
  • Forma: Stick
  • manual: Da
  • Tip: Borcan
  • Produs: General Lumânare
  • Material: Ceara de albine
  • Numărul De Model: 6color _ 120

Pentru un an întreg, am fost de vânzare de lumânări noastre (cele pe care le producem noi înșine de la fermierii din Bashkiria, altai și regiunea Sverdlovsk, Voska) de pe www.antena1slobozia.ro Rusia (Tmall).Am fost primul dintre producătorii ruși de asteapta pe acest site, inainte de noi, a fost dominat de distribuitori care mi-a vândut, care a cumparat de aici de pe www.antena1slobozia.ro Chineză, pe taoba sau Alibaba (servicii pentru angrosiști).Ne-am riscat și nu a pierdut, ne amintim de prima incantati de feedback-ul de la tine, când ai văzut că nu numai bunuri din China și producătorii Chinezi sunt acum disponibile pentru tine, dar, de asemenea, lor maternă rusă a ta, și mai ales lumânări.Pentru tine, obosit de soia, ceara, înlocuitori, chimice dilatatoare și conservanți, oferim numai reale, naturale, bunuri care ar cumpăra ei înșiși și propria lor.

În onoarea de aniversarea a уралмануфактуры na www.antena1slobozia.ro am produs o festive set de 3 lumanari de ponderare dar, de asemenea, a oferit o parte din seturile cu cadouri.Ce-lăsați-l să fie o surpriză, prețul de cadou nu a suferit, și aveți o alegere-să ia cu un cadou sau să renunțe la ea în favoarea unui discount suplimentar.

Lumânările sunt 16 cm în înălțime și 5 mm în diametru (Nr. 120)

Chiar vreau să vă atrag atenția la noul preț de livrare.Din noiembrie anul 2020, ne-am încheiat un contract cu fiica komapnia Alibaba Group-zainio și acum puteți primi produsele noastre sunt mult mai ieftine, și, uneori, chiar gratuit în toată Rusia!

Dimensiune Masa Coletele sunt trimise ambalate în cutii de carton, administrarea magazinului online își rezervă dreptul de a investi sau a nu investi în mesaje de cadouri pentru clienți.Returnarea mărfurilor și a banilor se efectuează în conformitate cu normele adoptate pe podea de tranzacționare de www.antena1slobozia.ro (a se vedea alin.Normele comerciale).Dacă din anumite motive nu ați primit sau parțial primit produsul comandat, vă rugăm să ne scrieți în chat-ul înainte de a începe de litigiu.Vom încerca să răspundă la cererea dumneavoastră rapid și prompt, și poate că nu va trebui să efectueze o dispută cu privire la întârziere a mărfurilor în drum de-a lungul purtător de vina.Niciodată nu ne-am trage de timp cu întoarcerea de fonduri și de compensare a cheltuielilor, dacă s-a întâmplat din vina noastră.Sarcina noastră principală este starea ta de spirit bună de a cumpara din magazinul nostru.Ora obișnuită de bani înapoi la cardul cu care ai platit comanda de la 5 la 7 zile.Aceasta este ora standard de www.antena1slobozia.ro.Un pic despre noi si produsele noastre: 1. Lumanarile sunt realizate din naturale apesectic ceara, ei se aplece perfect, nu sape și să nu crape în timpul de ardere.În compoziția lumânări noastre nu există un gram de chimie, inclusiv Biscuiți și Fitil.Dacă nu-mi pasă ce fel de lumânare pe care o face, desigur, puteți găsi lumânări făcute de 70% și 60% și 50% din ceară cu adaos de parafină sau stearină și, desigur, la fel, va fi mai ieftin decât ceea ce producem și vindem. 2. Ne iubim de afaceri și nu ne pasă ce crezi despre produsul nostru și magazinul nostru.Vom încerca să rezolve toate întrebările înainte de a litigiului și, astfel încât să aveți o impresie plăcută de a cumpara. 3. Noi nu renunțe la șantaj necinstit cumpărători care caută să primească atât bunuri, cât și bani, vom urmări și să raporteze imediat astfel de fapte la administrarea de www.antena1slobozia.ro cu o ulterioară bine pentru un nedrept cumpărător. 4. Noi respectăm competiția și să nu mai vorbim despre concurenți rău, dar avem, de asemenea, nu lasa pe mainile unor manifestări de concurența necinstită, atunci când scrie special nelegitim, minciuna si murdar recenzii.Vom calcula astfel "starea vremii" și trimiteți un link la evaluarea lor și comentariu de administrare pentru mai multe interdicții și bine. 5. Dacă nu ți-a plăcut articolul nostru-doar e-mail-ne, vom fi de acord cu privire la condițiile de returnare a mărfurilor și apoi rambursare prin intermediul litigiu.Dacă aveți orice întrebări de la noi, vă rugăm să folosiți numărul de telefon gratuit 8(800)5050-6077 sau WhatsApp Canal + 73432004055


Jm Rodera
2020-12-14
5/5
+ I bought grandma, she likes to burn candles. I liked everything. Many, small, well-painted, pleasantly smell (do not stink like the ones in the church bought), burning 40-45 minutes. Delivery to the Moscow region. 15 days. Thank you!
Almeida Roselle12
2020-11-28
5/5
Delivery is fast, all whole, lies in a neat box, I recommend the seller)
Bayker 1996
2020-11-24
5/5
The goods came quickly, in 5 days, candles even more than 60. it was nice to get a gift. Thank you seller.
Servis1951
2020-12-11
5/5
Candles are good, multicolored. As a gift, the seller sent aroma perfume.

Scrie o recenzie

Produse similare