2019 Industriale Noi Reparare Lipi Adeziv Rezistență La Căldură Rece De Metal De Sudură Reparații Inserați Codul L5 #4


Etichete: sudează machin, rezistente la căldură lipici meserii, sudare mat silicon, sudură în puncte, supercolla, adeziv metal, argon sudura, rece lipici instrument, rece sudură, faceți clic pe contor.

22.13lei 36.29lei
  • In stoc
  • w58938



  • Numărul De Model: 226404
  • Tip: Silicon
  • DIY Consumabile: Prelucrarea lemnului

Industriale De Reparare Lipi Adeziv Rezistență La Căldură Rece De Metal De Sudură Reparații Inserați Codul L5 Descriere: Caracteristici:

1. EFICIENT AGENT ADEZIV – a Dezvoltat ca o alternativă la torta de sudare, acesta oferă puternică și de lungă durată reparații la metale și multe alte suprafețe.Acesta va lega aproape orice suprafață curată, care este liber de murdărie și ulei.

2. REZISTENTE la TEMPERATURĂ ÎNALTĂ – poate rezista la temperaturi de până la 150degC.Atunci când este complet vindecat, este la fel de tare ca fierul și oferă uniformă bond grosime de linie.

3. DESCOPERĂ PUTEREA de OBLIGAȚIUNI – Se formează o puternică și stabilă permanentă legătură care ar trebui să dureze pentru vârstele.Acesta poate fi în formă, exploatat, a depus, șlefuite și perforate în funcție de scopul său.

4. UȘOR ȘI RAPID de USCARE – pregătirea și aplicarea sunt simple și ușor.Doar amesteca, se aplică, și lăsați să se usuce pentru câteva ore.Complet vindeca de ora este de până la 24 de ore.

5. UTILIZAREA pe scară LARGĂ – în Principal folosit pentru fier și oțel de turnare, nisip găuri și porii, și de umplere de turnare defecte cum ar fi crăpăturile.Acesta poate fi folosit pentru a repara tancurile de combustibil, instalații sanitare, beton pauze, și un întreg lot mai mult.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți abatere minoră din cauza manuală de măsurare.

Caietul de sarcini:

Tip: Metal Reparații Inserați Codul

Conținut: 60g/100g

Material de bază: rășină material de etanșare

Timp de uscare: 20 de minute

Densitate: 300

Duritate: 200

Rezistență la forfecare (MPa): 20

Rezistența la tracțiune (Mpa): 20

Metodă de vindecare: a aerului

Alungirea la rupere (%): 30

Extrudare rata: 98%

Suprafața timpul de uscare (min): 5

Funcția: Adeziv de etanșare

Utilizare: metal, fier, oțel lipire

Pachetul Include:

1 x Metal Reparații Inserați codul


Scrie o recenzie

Produse similare