Preîncălzirea Stație de Încălzire Tabelul 853B BGA Stația de Mașină de Preîncălzire Mașină Stație de Dezlipit Stația de Rework


Etichete: pre căldură stație, jbc lipire, lcd notă, w statie de lipit, Stație De Lipire, bga rework station, femeile bga, stația reballing profesional, stația de rework, lattepanda.

123.05lei 133.75lei
  • In stoc
  • w5946



  • Certificare: NICI unul
  • Nume De Brand: digisix
  • Origine: NC(de Origine)

Preîncălzirea Stație de Încălzire Tabelul 853B BGA Stația de Mașină de Preîncălzire Mașină Stație de Dezlipit Stația de Rework

1. Caracteristici de KADA-853B preîncălzitor:

1. Adopta avansate de cuarț infraroșu element de încălzire pentru a încălzi rapid, de înaltă eficiență, special IC poate controla cu precizie intervalul de temperatură, care poate fi setat între 100 de grade și 380 de grade

2. Built-in senzor de temperatură, măsurarea temperaturii și temperatura reală digital tub de afișare.

3. Viteza de încălzire, este nevoie de doar zece secunde pentru a ajunge la 380 de grade

4. Acesta poate fi folosit cu 850D, 852d+ aer cald trage-out station și 942, 936 anti-static statie de lipit, și are caracteristicile de repede dezlipit de chips-uri mari (BGA);

5. Compact și precis aspectul, ușor de transportat.

2. Scopul

1. Potrivit pentru preîncălzire/încălzire/de-lipirea componentelor pe PCB bord industrie, cum ar fi electronice, aparate electrice, electronice, de întreținere, etc.

2. Folosit pentru contracție termică, uscare, îndepărtarea vopselei, dezlipirea, decongelare, preîncălzire, de dezinfectare și de sudare.

3. Sufla-sudare cu componente din plastic, vibrator, și coada plug interior seat nu sunt deformate, lovitură-circuitului de sudare nu bubble, protectie capacul este scos, și BGA chip nu este ușor să fie rupt.

Trei parametri de bază

Model: 853B

Tensiune de intrare: 220VAC, ±10%, 50Hz~60Hz

Consum de putere: 220V/540W

Interval de temperatură: 100℃~380℃

Volumul de aer: 0.18 mm pe minut (outlet)

Dimensiuni: 140X60X170mm

Greutate: 1KG (cu excepția cablului de alimentare)

4. Instrucțiuni de utilizare:

1. Loc de PCB componente pentru a fi prelucrate în centrul de evacuare a aerului.În funcție de dimensiunea componentei, grosimea de bord de circuit, punctul de topire de la tabla de pe PCB bord, temperatura setată (rețineți că setarea temperaturii este foarte importantă și trebuie să fie stăpânite, în caz contrar aceasta va duce la deteriorarea usor PCB.Temperatura nu trebuie să fie prea mare, în caz contrar se va deforma PCB bord. , Cele grave, care va fi ars, în caz contrar temperatura va fi prea mic și componentele nu vor fi eliminate).

2. Porniți comutatorul de alimentare și comutatorul sistemului de încălzire, iar temperatura crește rapid și atinge un nivel constant.Când staniu punct de componenta picior se topește, componenta este eliminat.

Notă: prin Urmare, staniu punct al fiecărei componente de pe PCB bord este aproape de punctul de topire.În acest moment, vă rugăm să nu scoateți PCB bord imediat.La comutatorul de încălzire ar trebui să fie oprit în primul rând, și mașina ar trebui să sufla aer rece până la temperatura de pe placa PCB picături.La temperatura camerei.


Scrie o recenzie

Produse similare