Derma Roller DRS 540 Ace 0.25 Profesionale Microneedling din Oțel Inoxidabil pentru Tratamentul căderii Părului


Etichete: derma pen, derma roller, ștampila derma, micro role, derma, derma wand, accesorii drs, acul de aur cu role, derma roller 0 5mm dimensiune, set role derma.

24.49lei 48.00lei
  • In stoc
  • w59688



  • Microneedle Lungime: 0,25 mm
  • Sursa De Alimentare: Nici Unul Electric
  • Material Mâner: ABS+PC
  • Element Nume: Derma Roller DRS 540 Ace
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Ac Material: Medical Din Oțel Inoxidabil
  • Ac Numărul: 540 Ace
  • Nume De Brand: Aqua Timp
  • Servicii: Dropshipping
  • Funcția: Pentru caderea parului tratament sau de refacere a parului
  • Ambalare: Etanșare Sterilizarea Ambalajelor
  • Origine: NC(de Origine)

Bine ati venit Dropshipping Cumpara 5 bucati obține 1% off.Nici de promovare, nici logo-ul din pachet.Nava coletul în termen de 48 de ore.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii.Alegerea Derma Roller DRS 540 înseamnă a alege un asistent bun pentru pielea ta.Derma de rulare este, de asemenea, cunoscut sub numele de micro-needle, pielea de rulare sau terapie de inducție de colagen (CIT).Derma Role sunt realizate din mai multe grad ridicat de micro-ace care se rostogolească peste și să pătrundă în piei de suprafața superioară fara durere.Caracteristici: A. nu distruge integritatea structurală a pielii B., Treptat, elimina pielea adânc toxine și deșeuri C. Stabili transportul direct între piele și produse de frumusete D. Promova metabolismul pielii E. Îmbunătăți capacitatea de vindecarea ranilor si efect anti-imbatranire F. Nici un efect secundar, în condiții de siguranță și de încredere G. operație Simplă H. Efectul este mai remarcabil decât cel general produse de frumusete I.Derma roller kit-ul este cea mai buna alegere pentru frumusețe și tratamente de îngrijire a pielii ATENȚIONĂRI 1. Nu împărtășesc unitate cu alte persoane 2. Păstrați micro ac parte întotdeauna curată și uscată 3. Magazin în loc sigur la îndemâna copiilor Cum să utilizați: 1.Macerat aproximativ 5-8 minute cu 75% alcool Sau de a folosi raze ultraviolete pentru a dezinfecta pentru aproximativ 45 de minute .Nu folosesc autoclave cu abur și temperatură ridicată metode de sterilizare 2.Se aplică potrivit nutritive lotiune / crema pe zona de piele care rola este de a fi utilizate 3.Rola înainte și înapoi de 4-5 ori păstrarea viteza și presiunea uniformă creând astfel mai multe micro-vaselor 4.Muta role de patru ori cel puțin în patru direcții ( pe piele care are nevoie de îngrijire ) 5. Se aplică de nutriție sau masca de produse pe piele care necesită îngrijire în caz de inflamație a pielii 1*Derma Roller DRS 540 Ace 1*Caz de Protecție

- Acceptam urmatoarele methords: prin Visa, Master Card, Qi Wi, Western Union, Transfer Bancar etc. - Pentru comanda mare va fi oferit discount suplimentar de a ne contacta.

- Rusia Cumpărătorii ar trebui să umple engleză Numele Complet în Receptor, sau este posibil să nu-l primească, pentru că de post a politicilor în țara dumneavoastră. - Brazilian cumpărătorii trebuie să furnizeze numărul de TVA (Lăsați un mesaj pe ordinea) -Am trimite articol vine cu număr de urmărire,care pot fi urmărite în starea de livrare întreaga călătorie. -Timpul de livrare depinde de anotimpuri, de destinație și de alți factori, pentru zilele aglomerate, de transport maritim poate întârzia.Dacă coletul nu a fost livrat în timp estimat,vă rugăm să încheiați un contract cu noi,ne va ajuta să urmăriți și să-ți dau înapoi ACUM.

- Produsul nostru prețul nu inclusiv taxele .Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa tarifele pentru transporturile refuzat. - Cumpărătorul este responsabil pentru taxele percepute de lui/ei de țară.Dacă ai nevoie de vreun document de autorizare, vă rugăm să contactați-ne.

- 1 an garantie pentru element (cu excepția accesorii și piese de schimb), cumpara cu incredere. -Te rog, deschide coletul la posta ofițer de prezența lui, Dacă coletul deteriorat sau gol(furate), vă rugăm să întrebați la oficiul poștal pentru a oferi un document oficial, mai ales solicitării de hârtie.Veți primi un plus de 7 zile (pe partea de sus de pe timpul de livrare la timp) pentru a decide dacă doriți să păstrați sau să se întoarcă elementul, atâta timp cât acestea neutilizate în ambalajul original, costul de transport maritim este plătită de către cumpărător. -Dacă vrea să se întoarcă sau înlocuire, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

-Vom fi foarte recunoscător dacă ați putea să ne lăsați 5 Stele Feedback-ul.Noi călduros bun venit vă Arăt Niște Poze ( Va primi o reducere suplimentară urmatoarea comanda! ) în 5 Stele feedback-ul! -Dacă aveți orice probleme cu privire la produse sau servicii, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ.Vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problemele pentru tine.Multumesc.


Scrie o recenzie

Produse similare