2-în-1 de Lemn Brânză Tofu Filtru și Apăsați Cu 3PCS Pânză Durabil Asy Pentru a Asambla Pentru Acasă Tofu DIY Bucătărie Manual de Alimente Instrumente


Etichete: brânză de luare de produs, apăsați tofu, brânză tesatura, brânză de presă, kitcen cuțit, camera oi, antic apicultura instrumente, branza cu mucegai pentru presă, oregon brânză de decizie, metal presa de tofu.

92.83lei 105.48lei
  • In stoc
  • w59866



  • Numărul De Model: Brânză de luare a mașinii
  • Material: Plastic

Puncte:

1、Actualizat Design: Adauga o presiune șurub pe baza de uz casnic ordinare tofu de luare a mașinii pentru a forma cu ușurință și stoarce excesul de apă.

2、Durabil si Igienic: natural ecologic din lemn masiv, durabil și nu deformate.

3、Usor de Asamblat: Ușor pentru a asambla și dezasambla, pot face delicioase produse din soia în 5 pași simpli.Lista include tofu de luare a mașinii + 3 branza de cârpe.

4、Element Dimensiune: diametru Interior 13*13*9.5 cm, aproximativ 2-3 bucati de tofu. 15*15*9.5 cm, aproximativ 3-4 bucati de tofu, 17*17*9.5 cm, aproximativ 4-5 bucati de tofu. 21.5*21.5*9.5 cm, aproximativ 7,5 bucati de tofu.

5、3 Feluri de Mancare: Pot face 3 arome de tofu, tofu uscate și tofu pielii.

Caracteristici:

1. Utilizați cel mai primitiv din lemn de matrite pentru a face tofu.Acesta este un ingenios tradiție.

2. Tofu maker poate fi folosit în mod repetat, vă rugăm să-l spele cu apă curată după utilizare, uscați-l și pune-l jos pentru a utiliza.

3. Produs Ideal pentru tofo iubitorii.

Caietul de sarcini:

Material: lemn masiv

Dimensiuni(aprox.): 13*13*9.5 cm/15*15*9.5 cm/17*17*9.5 cm/21.5*21.5*9.5 cm

Greutate: aproximativ 1050g/1260g/1460/1750g

Ambalare: cutii

Lista De Ambalare:

Tofu Mucegai Cutie*1

Brânză Pânză*3

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea

numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.


Vitalikkk 84
2021-01-29
1/5
First the seller gave one track, then the delivery was canceled. Then I gave the second track. The parcel hung on it somewhere, on my persistent questions, the seller answered quietly "everything is fine, wait." It was clear that nothing was good and the cargo was stuck somewhere. But what can you do, I had to wait for the end of the delivery time to open the dispute. In the end, I can say that with delivery to Russia, the seller is ugly.

Scrie o recenzie

Produse similare