Noi 100yards/lot 3mm Plat Faux Suede Împletitură Cablu coreean Catifea din Piele lucrate Manual, ștrasuri din Mărgele Brățară Bijuterii Șir Coarda


Etichete: catifea chocker din piele, fals piele de căprioară, accesorii pentru bijuterii coreea, mare incuietoare, lilou piele cravată, fir elastic curea nailon, extrem de elastic fir de nailon, coarda din piele, cablu plat, dantelă din piele.

32.50lei 40.64lei
  • In stoc
  • w59919



  • Caracteristicile Produsului: a face brățară
  • Lungime: about 100yards
  • Constatările De Bijuterii Tip: Cabluri
  • Numărul De Model: p-HGL
  • Material: Piele
  • Nume De Brand: HWGTBBRR

Stare:100% nou Material: piele de Căprioară Faux Lățime: 0,3 cm / 0.079 inch Lungime : 100yards/rola de Conversie:1mm=0.0394 inch,1 inch=25,4 mm,1meters=100cm,1cm=10mm

Pachetul include: 1 rola Nota:1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să înțelegeți.

2. Vă rugăm să permiteți-1-3m diferențe datorită măsurare manual

3. Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, la prima oră, vom face noastre cele mai bune pentru a servi pentru tine!

Despre transport China post air mail transport în Asia, Statele Unite ale americii, Europa, de obicei, 10-25 de zile,în Alte țări trebuie să ia 20-60 zile.Dacă aveți nevoie urgent de produse, vă rugăm să alegeți DHL/FedEx/UPS/TNT/ EMS, de obicei, durează 3-7 zile,EMS trebuie să ia 5-15 zile.Despre plata Escrow nostru este de preferat metoda de plata, de asemenea, vom accepta alte plăți Visa, card de Credit, T/T, Western union, Money gram, etc. Când vom primi notă de plată pentru comanda, va vom aranja shippment.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a confirma comanda, atunci când primiți elemente într-o stare bună, pentru că, atunci când plasați o comandă, banii se transferă în Escrow, nu contul nostru.Dacă nu primiți bunuri, nu vom primi banii, nu vă faceți griji, vom prelungi timpul până când le primiți.Retur si Schimb politici Ai 7 zile pentru a ne contacta și de 15 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, este considerat a fi utilizate și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de identificare, specifice motiv pentru a reveni.Va vom returna integral suma adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.antena1slobozia.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.Feedback-ul Dragul meu prieten, dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv.Și vom face același lucru pentru tine.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați în primul rând, și vom răspunde la toate întrebările în termen de 24 de ore


Happykathy98
2021-02-07
5/5
Thank you so much for items! Good and honest seller, fast shipping!I recommend this shop! Will definitely purchase more in the future! Good luck!
Ledimari8
2021-02-07
5/5
Thank you so much for items! Good and honest seller, fast shipping!I recommend this shop! Will definitely purchase more in the future! Good luck!

Scrie o recenzie

Produse similare