Automat Pantof Acoperi Dozator Automat De Pantof Acoperă Mașină De Decor Acasă Biroul Anti Picăturii Aspirator De Praf Pantofi Mașini De Titular


Etichete: chitara se acoperă de praf, vaza decor acasă, praf de cameră, pantof special capac dozator, protecție automată pantof acoperi dozator de mașină, îndepărtarea automată pantof acoperi, dispozitiv automat de pantof acoperi, fata de urmărire suport de telefon, fata scut, plastic pantof acoperi mașină.

32.99lei 49.99lei
  • In stoc
  • w60024



  • Notă: Fără de unică folosință bahile
  • Inclus: 1 X Pantof Acoperi Mașină
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: De Lustruire A Pantofilor, Echipamente
  • Tipul De Par: Plastic De Păr
  • Material: Alte

Caracteristică:

Pantof acoperi aparatul este automat: automat pantof acoperi distribuitor cu ușurință și în mod eficient a acoperi pantofi, economisind timp prețios.Acesta este fabricat din PP și ABS, sigur și ecologic.

Nu curățare: automata pantof acoperi dozator păstrează podea curat și ordonat, astfel încât nu este nevoie să-l curățați în fiecare zi.Puteți să-l utilizați la ocupat și convenabil ușă.

Nu de energie electrică: pantof acoperi distribuitor funcționează pe mecanic de primăvară.Atunci când stai în centrul de distribuitor, se va elibera automat bunurile furate în jurul valorii de pantofi.Prin urmare, pantof acoperi distribuitor poate salva nu numai puterea, dar, de asemenea, de protecție a mediului.

Utilizate pe scară largă: de înaltă calitate, foarte potrivit pentru birou, de familie și de magazin care au nevoie de încălțăminte de unică folosință capacul dozator.Accentul este pus pe îngroșat izvoare și stabil cârlige pentru durabilitate sporită și stabilitate.

Caietul de sarcini:

Material: fibra de carbon PP inginerie materiale, ABS

Dimensiune: 40 * 21 * 12cm/15.75*8.27*4.72"

Culoare: Auriu, Argintiu, Mov, Albastru, Verde

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Pantof Acoperi Mașină

[relateproductdetail/]


Oksanabodnar
2020-09-01
5/5
¡Genial! ¡Great!
S Harper
2020-09-01
5/5
Son bolsas individuales para usar de forma normal, sin la máquina automática. Individual shoe covers to use without the automatic shoe cover machine.
Ajlahusic
2020-09-01
5/5
Son bolsas individuales para usar de forma normal, sin la maquina automática. Individual shoe covers to use without the automatic shoe cover machine.

Scrie o recenzie

Produse similare