Portabil Trage Dip Station Sport Bar Turn de Putere Bărbia Sus Echipamente de Fitness w/Sac


Etichete: bara de baie, casă de fittness echipamente, jackery portabil power station, trageți în sus de stația de, dip station, bar trageți în sus, tricep, turn jenga, rt0700c, la sala de sport de acasă.

461.30lei 569.51lei
  • In stoc
  • w6121



  • Certificare: CE
  • Greutate maxima capacitate:
  • Origine: NC(de Origine)
  • Latime Element:
  • Numărul De Model: YTXSZJ
  • Aderență Maximă Lățime:
  • Distanța dintre dip baruri:
  • Montare de tip:

Caracteristici & Detalii 【PREMIUM MATERIAL】- Nostru trage barele sunt realizate de primă de fier cu pulbere de acoperire, durabil, robust și ușor de curățat.Baza cu o structură specială este foarte stabil în timpul utilizării.Max capacitate de până la 100 kg/220lbs.Lățimea de Bara de Sus: 113cm/44inch. 【DOUĂ ÎNĂLȚIMEA de NIVEL】- Acest trageți în sus de bara de stand dispune de două înălțimea de nivel: 97cm/3.2 ft, 200cm/6.5 ft.Înălțimea poate fi schimbat cu ușurință în funcție de nevoile tale.Perfect pentru barbati, femei, copii și bătrâni.Distanța dintre dip baruri: 60cm/23.6 inch 【UȘOR DE instalat & CARRY】- Trageți în sus dip bar pot fi demontate în tuburi mai mici astfel încât să puteți stoca cu ușurință la domiciliu sau masina ta, deoarece nu are nici un surub.Cu un sac de transport, puteți efectua pull-up bar cu tine și antrenament pe drum. 【Mai MULTE EXERCIȚII】- Muncă Biceps si Triceps la domiciliu, cu peste 35 de exerciții.La interior, trageți în sus de bara este mare pentru a trage-up-uri, în lanț-up-uri, sosuri, inversat rând, ridică piciorul, genunchiul ridică, genuflexiuni pistol și așa mai departe. 【MARE PERFORMANȚĂ】- Dezvolta forta si muschii de bază în timp ce lucrează afară în timpul tău liber.Pull-up dip station are atât de multe beneficii: se menține în formă, de a construi musculare, pierde în greutate, pentru a preveni musculare imbatranire, și așa mai departe.Liber În Picioare Baie Trageți În Sus De Bara

În spiritul de pregătire fizică și de formare musculare, vă oferim o multifunctionala dispozitiv de formare: trage de haine, acesta poate fi utilizat pentru a realiza o varietate de exerciții diferite, oferind astfel posibilitatea de formare practic fiecare mușchi pentru un ansamblu instalator aspectul.

Materiale Premium Două Înălțimea De Nivel Ușor De Instalat Și De A Efectua Mai Multe Exerciții De Mare Performanță

Caietul de sarcini Net Greutate: 19.5 kg/43Lbs Înălțime: 97cm/3.2 ft, 200cm/6.5 ft Lățimea de Bara de Sus: 113cm/44inch Distanța dintre dip baruri: 60cm/23.6 inch Răspândit Dimensiune: 113x117cm/44x46inch Max Capacitate: 100 kg/220lbs

Conținutul pachetului 1 x Trageți în Sus Raft 1 x Trusa de scule 1 x Sac de transport 1 x Manual de Utilizare


Sebastiaoluciano
2021-01-28
2/5
I did not get the bag that was written in the description, and the seller did not refound me the money for the bag but he told me he will do it. I am very disappointed.
Mkaya7273
2020-12-23
5/5
Product: good, a bit shaky. You get used to it after a while, so I’m happy with my purchase. Seller didn’t ship the bag to me as they didn’t have it in EU warehouse and instead offered a few bucks refund. It took like 2 weeks to get the refund after the product arrived but I finally received it.

Scrie o recenzie

Produse similare