Bluetooth Wireless Switch Pro Controller Gamepad Pentru Nintendo Comutator gamepad Pentru NS Consola Joystick Wireless USB PC Controlle


Etichete: fondul pentru petrecerea de ziua, nintendo a comuta regulatoarelor de circulație, caz nintend comutator, bucurie con nintendo comutator, Control, NINTENDO A COMUTA, bluetooth audio comutator de control, controla pc-ul, stick usb, joc nintendo comutator.

44.71lei 55.89lei
  • In stoc
  • w6130



  • Nume De Brand: TECTINTER
  • Functie 2: comutator controler
  • Fuction 5: mando Pentru nintendo comutator
  • Functie 1: Pentru Nnintendo comutator controlle
  • Compatibil Marca/Model:
  • Tip: Gamepad-uri
  • Nintendo Model2:
  • Functie 3: procontroller
  • Tip De Interfață: Bluetooth
  • fuction 4: pentru nintendo comutator consolă
  • Pachet: No
  • Certificare: NICI unul
  • Nintendo Model:
  • Numărul De Model:
  • Origine: NC(de Origine)

Wireless Bluetooth Stânga și Dreapta Controler de Joc Gamepad Pentru Nintend Comutator NS

Bluetooth V3.0 wireless este utilizat între operator și consola pentru conexiune stabilă, și nu aveți nevoie să instalați drivere.Built-in 300mAh baterie cu litiu.Acesta susține Gyro axe funcția și dual motors dublu-funcția de șoc.

3in1 Wireless Bluetooth Gamepad Pentru Nintend Comutator NS Pro

Acest controler de joc superioare automată conexiune bluetooth pentru Nintendo Comutator consolă, utilizarea de înaltă performanță, chips-uri, proiectat 2 motoare de vibrații, suport pentru toate tipurile de dispozitive android și PC-ul windows.

9în1 ABS Gamepad Mâner Pentru Nintendo Comutator Joypad

Conceput pentru a oferi prindere superioară și un confort sporit; perfect pentru cei extins, de mare stres sesiuni de jocuri.Se potrivesc de precizie degetul mare trântă și cu design ergonomic mânere proteja controlere de zi cu zi de uzura, lovituri si zgarieturi.Mânere sunt ușor pentru a se potrivi și de a elimina.Există mai multe stiluri pot fi alege.

Controler Bluetooth Pentru NS

Acest controler de joc superioare de conectare automată.Utilizarea de înaltă performanță, chips-uri, gamepad-ul în joc are o stabilitate mai bună, de înaltă precizie 360° Rockeri, întârzierea este aproape de zero, suport pentru toate tipurile de dispozitive android.Suport pentru Comutator și PC.Cu corpul uman curba de design, nu te vei simti obosit chiar dacă sunt dependent de joc pentru o lungă perioadă de timp.

Conectare la PC cu Windows

Conecta controller-ul la PC printr-un cablu USB

Funcția De Vibrații

Am conceput 2 motoare de vibrații pentru acest gamepad, astfel încât să puteți experimenta bucuria de joc mai bine!Puternic feedback-ul vibrații pentru o experiență de joc personalizate, Să jucătorul se simte ca sunt pe câmpul de luptă.

Alimentarea Salvarea

Acest joc consola folosește de înaltă performanță de a doua generație fizice de tehnologie, de înaltă performanță 1000mAh baterie cu litiu, trebuie doar să încărcați gamepad pentru 2 ore, poți să te joci 8 ore, la putere maximă!Atunci când se distrează, nu-ți vei pierde entuziasmul și neputință, pentru că mânerul nu are nici o putere!Dacă nu utilizați un gamepad la timp atunci când este conectat, se va opri automat pentru 5 minute, fără nici o operație, magazin de putere pentru gamepad-ul!

Design Ergonomic

Gamepad-ul este conceput cu 3D rocker, 360° de mare precizie .Confortabil cruce, cheie de design pentru mai flexibilă și precisă direcție!Mâner Ergonomic, anti-alunecare textura, mat simt, pe termen lung prindere nu este obosit.Acest controller-stil de bucurie pad oferă controlul final pentru jocurile tale preferate.Poziționare, sensibilitatea și precizia sunt mari.

Sensibil Mare Buton

Toate controlerele a trecut strict repeta intrarile de la tastatura test, se asigura o bună performanță de la butoane , să ofere stabilitate și practic zero joc de întârziere.De înaltă calitate, sensibil la presiune, D-Pad, 360° fără zonă moartă joystick-ul, de înaltă sensibilitate și precizie butonul de acțiune, vă oferă cea mai rapidă experiență de joc.

Stabil Rază Lungă De Conexiune

Mature wireless tehnologie asigură o conexiune stabilă, fără nici o întârziere, și oferă o gamă de până la 8 metri (26.3 picioare), ceea ce face posibil să se bucure de joc din partea cealaltă a camerei

Dimensiuni

Confort Mâner Suport Pentru Nintend Comutator NS Gamepad-uri

Design User-friendly de prindere!Dublu injectat mânere din cauciuc pentru un plus de confort, design de prindere tip protector protejează operatorul în toate direcțiile, și nu trebuie să vă faceți griji despre care deține operatorului pentru o lungă perioadă de timp și cauzează degetele pentru a fi incomod!

Consola Suport Pentru Nintendo Comutator NS Controller

Design Special pentru Nintendo Comutator/Întrerupător Lite&Pro Inițial Controller: Oferind o nouă experiență de brand în timp ce joacă regulat comutator/întrerupător lite cu pro controller

6-în-1 de Încărcare de Andocare Pentru Nintendo Comutator

Acest articol poate încărcare 4 Joycons sau 1 Pro Controller si 2 Joycons în același timp.Easy slide design & plug and play.În condiții de siguranță și durabile ,cu siguranță taxați sau scurt-circuit protector.


Ladyd Ewing14
2020-09-28
5/5
Excellent, I get there in the right time not one more day Not One Less, the product came complete, from china to Santiago de Chile.
Williansm92
2020-09-18
5/5
Identical to the original, it connected the Switch to the first, very good quality.
Kelly Platt
2020-10-26
5/5
Had some trouble to pair the controller to the switch, but a quick search in the comments did the trick: to pair hold home+b great packing, great product, worth every penny.

Scrie o recenzie

Produse similare