Laptop Mufa de Alimentare Cu Cablu Pentru Dell Inspiron 5551 5558 5555 14-5455 5458 PC PN 0KD4T9 NC-0KD4T9 DC30100UI00 funcționează


Etichete: brosa pin vampir, brosa ray mcqueen, brosa asociat dragoste, brosa perioada park, dp712 putere de ieșire, brosa rosu scuter, brosa pxn licitație, brosa perla neagra, brosa perlate.

23.96lei 26.03lei
  • In stoc
  • w62411



  • Garanție: 90 de zile
  • Produse De Stare: Stoc
  • Număr Parte: CN-0KD4T9
  • Nume De Brand: Reboto
  • Tip: Cablu De Alimentare
  • Pachet: Da
  • Numărul De Model: 5551 5558 5555 14-5455 5458
  • Picătură de transport maritim: Suport

F. A. Q

Am încercat să răspundem la cele mai frecvente întrebări de mai jos, dar dacă aveți orice alte întrebări cu privire la achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați.

Q. Cum pot gasi produsul care nu este afișat în magazinul tău?

A: spune-ne.Vom încerca noastre cele mai bune să-l găsească.E aproape imposibil pentru a afișa toate produsele, deoarece există nenumărate modele.

Q. Nu oferi garantie?

A. Da, facem.

Oferim 90 de zile de garanție pentru toate tastaturile și Cabluri vindem, precum și 160 de zile garantie la laptop cooler fani.Produsele defecte pot fi schimbate în mod liber în timpul de garanție.

Q. Nu oferă prețul de en-gros?

A. Da, facem.

Q. Ce ar trebui să fac în cazul în care mărfurile au fost deteriorate in tranzit?

A.( Toate produsele vor fi ambalate în stare bună înainte de expediere, astfel încât produsele noastre sunt rareori afectate de rău de ambalare.)

În primul rând, să ia câteva fotografii despre ambalaj deteriorat.În al doilea rând, contactați-ne.Vom verifica și, dacă este dovedit deteriorat va vom trimite un alt sau de restituire.Te rog nu deschide dispute.

Observație: nu semnați înainte de a verifica.

Garanție Și Politica De Returnare

Toate produsele noastre au o garantie.Produsele defecte pot fi schimbate în timpul de garanție.Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data emiterii RMA.Vom schimba una pentru tine sau returna banii înapoi.

Daca greșeală produse, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil, astfel încât să ne putem schimba pentru tine.Dar dacă pachetul a fost trimis, aveți nevoie pentru a acoperi toate cheltuielile, dacă vă decideți să-l schimbe.(inclusiv originale de marfă, taxele de manipulare și de transport de marfă de întoarcere, etc. ) Vom fi răspunzători numai pentru a reveni costul de transport maritim aprobat de produse greșit-am trimis.

O rambursare completă (inclusiv de transport maritim și de manipulare taxe) va fi emis pentru orice defecte, deteriorate sau greșit element în termen de 14 zile.

transporturile detalii

Compania noastra a fost implicat în comerțul internațional pentru aproape 7 ani.Pachetul este aproape perfect.Putem oferi specială express pentru clienți angro și cu unele țări, cum ar fi Orientul Mijlociu, Asia de Sud-est, Europa și Statele Unite.Acesta va fi mult mai rapid și securer.Bine ați venit să negocieze cu noi.

Metode de livrare a suflat sunt acceptate ,cum ar fi DHL, EMS Shipping, www.antena1slobozia.ro Standard de Transport maritim, ePacket, China Post Aer Înregistrat Mail.(Nu se limitează la acestea)


Scrie o recenzie

Produse similare