SHT85 digital de temperatură și senzor de umiditate SHT85 SENSIRION de brand original nou spot


Etichete: 8 ntc, senzor sht15, senzor stc, mpxhz6400a mpxhz6400ac6t1, senzor de toner, arduino, senzor de temperatură și umed, sht15, ricoh senzor, Senzor.

84.73lei
  • In stoc
  • w62530



  • Numărul De Model: .
  • Compatibil Marca/Model: Sony
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: YOUYUANFA

Digital de temperatură și senzor de umiditate SHT85 (RH/T), de inalta precizie digital ac-tip senzor de umiditate relativă

\\

\\

\\Pin-tip senzor de umiditate, ușor de înlocuit

\\Înaltă precizie digital de tip ac de umiditate relativă, care poate fi înlocuit cu ușurință într-o gamă largă de aplicații.

\\

\\Digital cu senzor de umiditate SHT85 este o de prima clasa senzor de umiditate produs de Sensirion, echipat cu un pin conector de a asigura convenabil de integrare și de înlocuire.Acesta este construit pe baza de înaltă precizie SHT3x senzori, poate lucra stabil pentru o lungă perioadă de timp, și se află în centrul de Sensirion noua umiditate și temperatură platforma.Designul său unic menține cel mai bun cuplaj termic cu mediul natural înconjurător și minimizează influența potențialul de surse de căldură de pe placa de baza.SHT85 este echipat cu un strat de membrană PTFE, care este special conceput pentru a proteja deschiderea senzorului de lichid și praf de poluare în conformitate cu standardul IP67, dar, în același timp, aceasta nu va afecta timpul de răspuns de umiditatea relativă a semnalului.

\\

\\, Prin urmare, se asigură că senzorul poate fi utilizat în medii dure, cum ar fi pulverizarea de apă și praf, care pot face senzorul de ușor să se integreze într-o varietate de aplicații dure și pentru a asigura cea mai bună performanță. \\\\ \\\\ \\\\ RH gama: 0% la 100%

\\RH precizie: +/- 1.5%

\\Instalarea stil: Prin Gaura

\\Tip de ieșire: Digital

\\Tip de interfață: I2C

\\Rezolutie: 16 biti

\\Plin de temperatură precizie: +/- 0.1 C

\\Operare alimentare curent: 600 uA

\\Tensiune de alimentare-valoare minimă: 2.15 V

\\Tensiune de alimentare-valoarea Maxima: 5.5 V

\\Minim temperatura de operare:-40 C

\\Temperatura maximă de lucru: + 105 C

\\Pachetului/Shell: SIP-4

\\Pachetului: Taie Banda


Scrie o recenzie

Produse similare