OMEA Ananas Pătură Eșarfă Femei Solide de Cașmir Eșarfă de Iarnă Eșarfă Tricotate de Crăciun pentru Copii Eșarfă Lungă pentru Copii Eșarfă


Etichete: pătură șal, cherry eșarfă copii, crăciun esarfa femei, esarfa flamingo, viperinii cravată, cactus eșarfă, plaid eșarfă, eșarfă de iarnă, magic eșarfă copii, eșarfă bile pentru copii.

34.50lei 61.63lei
  • In stoc
  • w63210



  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Acril
  • Numele Departamentului: Adult
  • Nume De Brand: OMEA
  • Gen: FEMEI
  • Model Tip: Solid
  • Eșarfe Lungime: >175cm
  • Stil: Moda
  • Eșarfe De Tip: Eșarfă, Șal

Urmați magazinul nostru și poți câștiga cupon de reducere pentru comenzi de peste .

Lăsați feedback-ul pozitiv și să ne contactați, câștiga cupon de reducere pentru comenzi de peste .

Detalii produs:

Dimensiune: ADULT 45 * 200 cm nu include franjuri

COPII: 22*130cm

Greutate:ADULT 220 g

COPII: 120g

Descriere generală: Foarte moale, cald, gros și mult mai confortabil.Acest eșarfă au atât de multe versiuni, dar promit nostru esarfa este cel mai bun.Dimensiunea noastră esarfa este cea mai lungă, și avem mult mai multe culori, la alegere.

Despre acest stil avem copii.poti purta familie părinte-copil încărcate.

Note: T a dimensiune poate fi de 3-5cm diferă datorită măsurare manual

Produsul Prezinta:

(Datorită diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului )

Întrebări și Răspunsuri:

Q1: am facut plata mea, când mă pot aștepta ca articolele mele să fie livrate?

A1: vă mulțumim pentru răbdarea dvs. cu noi.După ce plata dvs. a fost finalizată, depozitul nostru va livra pachetul termen de 3-7 zile lucratoare.Pentru orice comenzi urgente, vă rugăm să faceți o notă și de a informa echipa noastră de servicii clienți, cât mai curând posibil.Dacă aveți orice întrebări legate de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de servicii clienți.

Q2: Pot modifica ordinea de informații sau de a anula comanda în orice moment?

A2: Odată ce pachetul a fost marcat ca livrat, nu mai putem modifica sau anula comanda.

Q3: Cum de a urmări pachetele mele?

A3: puteți urmări colete pe următorul site web folosind numerele de urmărire: www.17track.net/en (copiați în browser pentru a deschide).

T4: Nu este mulțumit după ce a primit articolele dvs.?

A4: Dacă sunteți pe deplin mulțumit după primirea elemente, nu fi într-o grabă de a părăsi un comentariu negativ, vă rugăm să ne încercați și de a face lucrurile dreapta.Simțiți-vă liber pentru a ajunge la echipa noastră de servicii clienți și vom încerca noastre cele mai bune pentru a găsi o soluție poți fi fericit cu.Așteptăm cu nerăbdare pentru un feedback pozitiv de la tine.

Q5: Cum pentru a procesa o schimb?

A5: Dacă te simți nemulțumit cu comanda ta, noi oferim un serviciu de returnare.Vă rugăm să vă conectați la contul dvs. și faceți clic pentru a solicita un retur.Contacteaza-ne si cere o adresa de returnare, nu trimite articole înapoi la în cazul în care pachetul a fost expediat formularul nostru adresa de returnare poate varia.Elementele trebuie să fie neutilizate, nedeteriorat, si cu ambalajul original.Poate exista o returnare comision.

Q6: Ce pot face în cazul în care achiziția protecția timpul se scurge?

A6: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Iar banii nu vor merge la contul meu.


Scrie o recenzie

Produse similare