150g 4 Culori de pescuit nada Metal Jiguri Luminos În Întuneric Pește de apă Sărată Nada se Scufunda Rapid Deepsea Placă de Fier Momeala


Etichete: pescuit albastru atrage kit, vasul de aspirație, o farfurie pentru copii, nada de pescuit broasca kit, metal de pescuit nada kit, greu nada kit, copilul fel de mâncare, mare de pescuit nada kit, copilul farfurie cu ventuza, copilul tava.

21.28lei 27.62lei
  • In stoc
  • w6485



  • Categorie: Nada Kit
  • Tip: Momeală Artificială
  • Poziția: Ocean Barca De Pescuit
  • Numărul De Model: F15

Caracteristici:

1. Simularea are o momeală imagine realistă, în care culoarea se potrivește cu culoarea de pește, atrage aproape pește, și probabilitatea de pește musca este extrem de mare.

2. Corpul bionic pește este separat, momeala în apă este tremurând, înot postura este realist, iar cu laser pictura s-a ridicat de reflexie.

3. Metal de pescuit nada jigging placă de fier micro jig greu de pescuit, momeli pentru pescuit pe mare, pescuit cu barca, pescuit la mare adâncime.

4. Utilizarea de lungă durată cu laser desen folie, modelul face corpul flash în lumina subacvatice.

5. Adoptarea de înaltă calitate noctilucent material crearea unui corp luminos, care este capabil de stralucitoare în întuneric.

6. Potrivit pentru apă dulce și apă sărată de pescuit, cum ar fi pescuit în ocean, barci, plaje, râuri și bazine de înot.

Caietul de sarcini:

Poziție:Ocean barca de pescuit

Categoria:Nada

Tip:Momeală Artificială

Lungime:17.2 cm

Greutate:150

Material:Plumb

Tema:Sport

Sport Tip:Pescuit

Pachetul Inclus:

1x Momeală de Pescuit


Scrie o recenzie

Produse similare