MECANIC 400G 0.3/0.4/0.5/0.6/0.8 MM Temperatură Scăzută de Lipit fără Plumb Sârmă Staniu de Lipit Wire Rola Pentru Componente Electronice


Etichete: cooper sârmă de lipire, portabil componente electronice, nu normal, sârmă de cupru, lipire plumb, diy kit de lipire, rollo sarma de sudura mig, componente electronice, tin tin, Lipire.

112.03lei 124.48lei
  • In stoc
  • w6493



  • Punctul De Topire: 210
  • Diametru: 0.3/0.4/0.5/0.6/0.8 MM
  • Material: Tin
  • Flux De Conținut: Sn42Bi58
  • Numărul De Model: 400g HBD-366
  • Cerere: Componente Electronice De Sudare
  • Greutate: 400g

MECANIC Temperatură Scăzută de Lipit fără Plumb Sârmă Staniu 400G 0.3/0.4/0.5/0.6/0.8 MM Sârmă de Lipit Rola Pentru Componente Electronice prieten Drag: sperăm produse mai perfectă, În scopul de a preveni pirateria, ambalajul produselor noastre de fiecare dată într-un timp va fi înlocuit, astfel încât să primiți produsele vor prevala.Ai primit numai ca va fi mai bine!Vă mulțumim pentru înțelegere!Caietul de sarcini: Diametru:0,3 mm/0.4 mm/0.5 mm/0,6 mm/0,8 mm Punctul de Topire: 210 grade Material: SN42Bi58 Descrie: 100% de Brand nou și de înaltă calitate Bună lipire-capacitatea, rezistența izolației, nici stropirea și non-corozive Cu punct de topire scăzut, utilizat de obicei în fier de lipit cu luminos și plin de lipit puncte este accesibil și convenabil de a opera cu Caracteristici anti-stabilitatea la oxidare si anti-coroziune capacitatea, ea are o performanță excelentă în dezlipit este utilizat pe scară largă în echipamente electrice și electronice, piese de lipire ca placa de circuit, dispozitive electronice și altele

Prieten drag:

Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita la magazinul nostru!Vom face tot posibilul pentru a vă servi!

Orice întrebări vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva, nu se deschide dispute, Litigii este doar o pierdere de timp。Multumesc!

Despre Totalitate

1:nu vă faceți griji despre livrare de viteză, magazinul nostru produse au inventar!După ce plasați o comandă, ne va asigura livrarea la timp!

2:puteți alege propriul mod de logistică!

Dacă nu aveți cerințe speciale, putem alege cel mai rapid modul în care gândim logistica de livrare!

3:Înainte de expediere, vom verifica adresa ta, dacă adresa dvs. aparține zonă de la distanță, Vom lua legătura cu tine!

4:produsele Noastre nu sunt incluse în prețul de taxe vamale și de la distanță, costurile de livrare

Despre vamale:

1:După ce ne-nava,mărfurile sunt, în general, de aproximativ 7 zile pentru a ajunge la vamă!Se ocupe cu probleme vamale în timp util!

2:Dacă aveți nevoie de factură, vă rugăm să lăsați-mi un mesaj și să-ți lași adresa de e-mail nu va fi trimis la căsuța poștală în termen de 8 ore!

3 :produsele Noastre nu includ taxele vamale.Dacă țara dvs. vamale colecta taxe vamale, vă rugăm să acorde o în timp.Nu vom fi răspunzători dacă bunurile sunt returnate sau distruse, pentru că nu există nici un prompt de plată a taxelor vamale.Vă mulțumesc pentru înțelegere.


Scrie o recenzie

Produse similare