Metrou alb Placi autoadezive, Coji de fructe și Stick Backsplash Caramida Perete Autocolant Vinil Baie Bucatarie Decor Acasă DIY


Etichete: piperul, tile backsplash, stai autocolant, film de vinil, bucátárie instrument, autocolant de perete, faianta instrument, instrument de bucatarie, escurreplatos cocina, coji de fructe și stick-ul placi de perete.

16.07lei 26.81lei
  • In stoc
  • w65798



  • Clasificarea: Etaj Autocolante
  • Caietul de sarcini: Single-piece Package
  • model: 3D Autocolant
  • Numărul De Model: METROU ALB
  • Nume De Brand: Yiyasu
  • Tema: model
  • Scenarii: PERETE
  • Stil: Solid
  • Material: Rășină și PU gule

Auto-Adeziv 3D Placi de perete de vinil autocolant decal bucatarie baie decor acasă

De YIYASU

DESCRIERE de PRODUCȚIE are efect 3D și simt de sticlă strălucitoare țiglă.Folosind folie de aluminiu, acest produs este mai puternic împotriva incendiilor decât în mod normal folie PVC.Acesta poate fi aplicat pe suprafața curbată și înclinată suprafață.Și puteți să-l taie cu foarfeca sau cutter pentru dumneavoastră preferat forma, astfel încât îl puteți folosi nu numai pe perete.Ușor și Flexibil, Ușor de Instalare de construcție: Acesta poate fi aplicat pe suprafața curbată și înclinată suprafață.Și puteți să-l taie cu foarfeca sau cutter pentru dumneavoastră preferat forma, astfel încât îl puteți folosi nu numai pe perete.Specifice sunt necesare unelte.Este autocolant produs, astfel încât să puteți atașa și detașa de mai multe ori.Diferite Tipuri * are efect 3D și simt de sticlă strălucitoare țiglă. * Doar curata cu un prosop umed în cazul în care devine murdar.Folie de aluminiu de Prelucrare * Folosind folie de aluminiu, acest produs este mai puternic împotriva căldurii decât în mod normal folie PVC * Nu nocive componente: Ftalat gratuit, Pcb-gratuit, fără Cadmiu, Mercur.

P RODUCT INFORMAȚII

* Material : Aluminiu Fișier, Rășină Epoxidică, ȘI animale de COMPANIE.

* Dimensiune : 28.5 cm X 25.5 cm (10.25" X 10"inch) / Foaie * Instala Methode : Ușor de Autocolant (Detașabil) * Stil : 3D Faianta

SCENA DE AFIȘARE

INSTALARE

CE ESTE AUTO-ADEZIV PENTRU FAIANTA?

Această secțiune oferă răspunsuri la întrebările pe care clienții noștri cere mai multe despre produsele noastre și instala servicii.

1 Ce este auto-adeziv pentru faianta sau coji de fructe și stick piesă, de ce să alegeți auto-adeziv pentru faianta sau coji de fructe și stick faianta?

Auto-adeziv placi de perete (coji de fructe și stick faianta) este realizat din PET hârtie cu rășină sau PU lipici.

Caracteristici Produs:

*Usor de instalat

*Ușor de curățat

*Usor de intretinut

*Ușor de Transportat (Lumină-greutate)

Doar coji de fructe și stick-ul, nici o calificare profesională sau instrumentele necesare, acesta poate fi instalat în câteva minute pe o suprafață curată și netedă.Pentru 3d mozaic uite, și avem o serie gresie pentru tine de a alege de la, puteți DIY casa ta rapid.Gresie va rămâne pe perete pentru atâta timp cât doriți să le și nu va galben sau fisura de-a lungul timpului. 2 Ce placi de perete produsele dimensiune?

Banda noastră faianta dimensiune: 11x9.25inch, 11.25x10inch, 12x12inch (1 inch≈2,54 cm)

Piata noastra de placi de perete dimensiune: 10x10inch, 11x11inch,12x12inch.

Și OEM/ODM este binevenit, putem face produsele dimensiune ca dumneavoastră necesită. 3 Cum să taie și cum pentru a măsura distanța?

Puteți reduce auto-adeziv pentru faianta ( coji de fructe și stick faianta ) cu o pereche de foarfece, o ghilotina paper cutter sau cutit, nu folie țiglă în jurul valorii de colțuri sau îndoiți/pliați o țiglă pentru a conecta o parte de un perete la altul.măsurați distanța între ultima piesă și colț, se taie țiglă de distanța măsurată.folosiți un cutter cuțit ghidat de o riglă pentru a reduce produsului. 4 Cum să se suprapună auto-adeziv pentru faianta sau coji de fructe și stick gresie?

Suprapunerea auto-adeziv pentru faianta ( coji de fructe și stick faianta )este un pas important pentru o instalare de succes.Acest pas, adesea trecute cu vederea, este format din lipirea mortar țiglă liniile de pe partea de sus a reciproc, astfel încât acestea se suprapun.Doar o mică parte din țiglă se va lipi pe de altă parte.

Prima Mozaic va fi complet blocat pe perete și alții se vor suprapune pe cele anterioare.Tu nu ar trebui să rămânem gresie side by side.vă rugăm să urmați pașii de instalare. 5. de Ce să ne alegeți pe noi?

1. Suntem o fabrica cu 4 ani de experiență în producerea de Auto-Adeziv Faianta.

2. Veți fi de cumpărare direct de la producător, așa că avem avantaje competitive, oferind cele mai bune preturi, produse de înaltă calitate, suport tehnic și servicii bune.

3. Departamentul nostru de design și fabrică, ambele au o Calitate echipele de Control, care ne permite pentru a satisface comanda OEM.


Redryannc
2020-10-14
2/5
ne pas commander
Geo Toledo
2020-10-09
5/5
Perfect ! And fast shipping : one week
Barbara Violette
2020-11-08
5/5
Satisfied with the product
Larisa Homenko
2020-12-03
4/5
Very slow for Brazil. Good product! Found the very cold white, need a warmer tone. Thankfully just bought 2 pieces!

Scrie o recenzie

Produse similare