Antena de interior 800mhz-2700mhz 2G 3G 4G Pentru Internet Celulare Amplificator de Semnal de Plafon Antena 3dBi Obține LTE GSM 900 DE 0,3 M de Rețea /


Etichete: mini antena gsm, zonele amplificator de semnal gsm, internet wireless, att 4g booster, amplifica celulare, lipotech gsm booster, radio antena 4g, 4g antena, booster de semnal, 4g antena de exterior.

45.68lei 57.11lei
  • In stoc
  • w67581



  • culoare: Alb
  • Conector: N femeie sau personalizate
  • Impedanță Nominală: 50 omh
  • Produs: Antena de plafon de interior
  • Montare: Fixat cu Piulița
  • Gama De Frecvențe: 824-960/1710-2700MHz
  • Origine: NC(de Origine)
  • Lățime de bandă: 136/990MHz
  • Nume De Brand: GOBOOST
  • Tip De Instalare: interior, conectați cu repetor dispozitiv
  • Lungime Cablu: cu 2m de cablu
  • Numărul De Model: IXD-3NJ-80/270
  • Potrivit pentru: CDMA ȘI GSM ȘI DCS & BUC & AWS & WCDMA SI LTE
  • Putere Max: 100 W
  • Câștig: 3dBi

Antena 2G 3G 4G 800mhz-2700mhz Pentru Internet Celulare Amplificator de Semnal de Antena de Plafon Interior Câștig de 3dBi LTE GSM 900 DCS 1800, umts 2100 LTE 4G 2600 de Rețea

ELECTRICE

IXD-3NK-80270

IXD-3NK-80/270

Gama De Frecvențe

824-960/1710-2700MHz

Lățime de bandă

136/990MHz

Câștig

3dBi

Intermodulație IM3

≤-95dBc

VSWR

≤1.5

Polarizare

Vertical

Putere Max

100 W

Impedanță Nominală

50 Ω

MECANICE

Conector

N femeie sau personalizate

Dimensiune Antena

Φ180×90mm

Greutate

200g

Culoare

Alb

Nominală Viteza Vântului

60m/s

Temperatura De Lucru

-40~+70℃

Montare

Fixat cu Piulița

Antena de Plafon de interior cu 0.3 merters Cablu

N-Feminin

Problemă comună

Întrebare: nici un semnal pe display si telefon

Soluție: reglați antenă de exterior, pune-l la un nivel mai puteti interveni și de a face sigur că ar putea primi semnal bun de la stația de bază.Sau vă rugăm să verificați freqeuncy de la antena dumneavoastră, dacă ați cumpărat doar de rapel de la noi.Dacă frecvența nu se potrivește la booster, aceasta nu ar putea funcționa.

Întrebare: pe afișaj se aprinde intermitent și semnalul luminos nu este aprins.

Soluție: ajusta, de Asemenea, în aer liber antennna ca mai sus, pentru că clipește înseamnă a-l primi semnalul nu este stabil.Reglați poziția și direcția de antenă de exterior, până când se opri de lucru.

Queation: semnalul e la maxim pe booster dar semnalul la telefon nu se îmbunătățește deloc

Soluție: este ceea ce am numit "auto-oscilație fenomen".Aveți nevoie pentru a crește distanța de antenă de interior și în aer liber antenă și separae-le cu un zid de cărămidă.Asigurați-vă că nu există nici o zona de deschidere între ele.

Întrebare: booster funcționează corect, dar semnalul luminos nu este aprins

Soluție: Poate cablul este prea lung pentru rapel sau conexiunea nu este bine.Vă rugăm să asigurați-vă că toate antenei sunt conectate bine si bine.De fapt nu contează prea mult, atâta timp cât dispozitivul funcționează bine.

Orice alte probleme legate de produs sau de instalare, vă rugăm să ne contactați.

Vă mulțumesc!

1. Am putea accepta toate de plată acceptat de către www.antena1slobozia.ro.

2.Ceea ce ai plăti pentru produs și costul de transport maritim nu numai, inclusiv orice taxe.Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că, dacă trebuie să plătească impozit sau nu, depinde de politica de țara dumneavoastră, noi cu siguranță nu ar putea schimba asta.Dacă ai putea să nu accpt, noi nu sugerăm să vă pentru a plasa comanda.

1. Toate căile disponibile sunt indicate la pagina de produs.Ne-ar trimite pentru ca pe alegerea ta.

2.Coletul va fi trimis la adresa exactă care veți completa în ordine.În scopul de a face primirea coletului, cu promptitudine și în condiții de siguranță, vă rugăm să oferi chiar informații de contact.

3.Dacă nu primiți coletul în termen de protecție de timp, vă rugăm să ne contactați la prima dată, ne-ar verifica-l pentru tine sau extinderea protecției timp.

1. Vă rugăm să rețineți că vom verifica și testa produsul de două ori înainte de expediere și împachetați-le bine pe cât posibil.Cu toate acestea nu putem controla nimic în timp de tranzit.Pentru acestea, produsul este rupt de la primirea, vă rugăm să ne contactați, ne-ar retrimite unul nou.

2.Produsele noastre au o garanție de un an.Dar vă rog să fiți de cooperare pentru a oferi video sau imagini pentru a arăta exact problema, și de a asculta sugestiile noastre pentru instalare.

3.Orice problemă cu privire la parcela sau prodcut, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la prima ora, ne-ar fi foarte bucuros să vă ajute și să răspundă URGENT.

Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru și de produs, ne-ar fi foarte apreciat că ne-ai pus cinci stele și revizuire pozitivă.Ai putea, de asemenea, recomanda-o pentru oameni care au nevoie de ea.Ne-ar prezenta cupon ca un mic cadou pentru mulțumiri.


Sadeceben 991
2020-09-16
5/5
recommend! the seller is very sociable, helped to choose the right amplifier. posted very quickly, everything works and amplifies very well. delivery is very fast and everything works. deserves all 5 stars !!!
Shulkova Irina
2020-10-28
5/5
The antenna works, but did not look and ordered, and on the antenna the output is mom, and on the amplifier, too, mom's output, connected with a copper wire, like working

Scrie o recenzie

Produse similare