PU401LA placa de baza REV2.1/2.2 I7-4500CPU 4GB RAM placa de baza Pentru ASUS PU401L PU401LA PU401 laptop placa de baza placa de baza de Test OK


Etichete: pu401, 37mm adaptor, b250 placa de baza, asus pu401, Asus 65w, tastatura pu401l, b250, joc laptop, asuspro, laptop hp.

564.95lei
  • In stoc
  • w6855



  • Produs: Aproape Nou
  • Nume De Brand: MCGLSX
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip: Conectori
  • timp de manipulare: 1-2 zile lucrătoare după ce plata a confirmat
  • Pachet: Da
  • Produse De Stare: Stoc
  • Testarea: Complet testat
  • Numărul De Model: PU401LA

5060296108676604 Poate Ca NE $ 89.88

/ NE $ 159.99

/ NE $ 49.99

/ NE $ 16.66

/ NE $ 52.58

/ NE $ 30.88

/

De înaltă calitate 100% Test !În condiții de siguranță și pachet de Bun !Un Serviciu Bun !

60 de zile de garanție de la voi primi !Vă rugăm să verificați înainte de cumpărare!

Asigurați-vă că placa de baza veche la fel cu lista noastră !!

Ne puteti trimite poze cu placa de baza veche, ne ajuta confirma !!!

Produsul de mai sus parametrii sunt generate de www.antena1slobozia.ro.Parametrii specifici sunt supuse descrierii de la pagina detalii produs.

Vă promit că toate produsele vor fi testate înainte de expediere.Înainte de theshipment,pot trimite testarea video sau fotografii pentru tine, dacă aveți nevoie.

element imagine :

1.Placa de baza se livreaza fara baterie,Deoarece logistica companie nu este permis pentru a transporta baterii

2.Înainte de ritm comanda,trebuie să vă asigurați că aveți nevoie de modelul placii de baza,daca este cumpărătorii motiv duce la livrare nu este corectă,nu vom da de compensare.

3. Placa de baza este special produse electronice, înainte de cumpărare, trebuie să se asigure că alte părți ale computerului este bun, în cazul în care accesoriile este rupt, aceasta va duce la placa de baza nu funcționează, așa că trebuie să testați înainte de a cumpăra CPU, RAM, linie de ecran, ecran, și alte accesorii mici.

4. Produse electronice nevoie de tehnologie profesională, dacă nu ești un profesionist de reparații de calculator, vă rugăm să cumpere cu atentie, daca placa de baza pentru acest motiv, pentru a arde, nu putem oferi service în garanție.

Transport :

1.Va vom oferi un eficient numărul de urmărire.

2.Putem livra la peste tot în lume, astfel încât cumpărătorii să nu ezitați să comandați.

3.Vă recomandăm www.antena1slobozia.ro Standard de Transport (de siguranță, de economisire de bani,în Cazul în care pachetul este deteriorat, puteți aplica pentru compensare).

4.Dacă doriți rapid de transport maritim comanda, vă rugăm să alegeți DHL,UPS,Fedex,EMS,ARAMEX.(Aceste comerciale express, taxele de import sunt relativ ridicate).

5.Dacă primiți un deteriorate sau deformate pachetului, vă rugăm să luați o fotografie de-a mea, care va proteja interesele de cumpărători și vânzători.

După-Servicii post-vânzare :

1.Plese de a deschide si verifica placa de baza inainte de a semna .Dacă nu există deteriorări fizice, pentru a primi un "Daune Dovada" de la compania de livrare, în caz contrar nu vom accepta nici o returnare din cauza daune fizice motive.

2.Dacă nu există nici o funcție issures cu elementele noastre ÎN GARANȚIE,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

3.Returna un produs trebuie să includă toate accesoriile ambalate,contactați-ne înainte de prima expediere a se întoarce.

4.Poștale și taxa de asigurare este nerambursabil, pentru a se întoarce

5.Tot de garanție a produsului este de 60 de zile ,se începe de la tine a obține produse

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, să dea un 5 star feedback-ul pozitiv pentru noi este de a ne onorează pentru a face să vă mulțumiți cu produsele noastre și servicii.Vă rugăm să ne conecta înainte de a posta orice feedback-ul negativ.


Scrie o recenzie

Produse similare