Oglindă Rotundă Lumânare Placă De Metal Cristal De Sticlă Decorative Parfum Cosmetice Tava


Etichete: tava, oglinda tava, lumânare sticlă suport lumanare, piața de aur oglindă tava, fel de mâncare, ceram placa, decor tava, tavi decorative rosegold, plăci de servire, suport lumanare tava.

20.14lei 34.70lei
  • In stoc
  • w69751



  • Material: Metal
  • Caracteristică Regională: China
  • Tema: Dragoste
  • Origine: NC(de Origine)

Descriere:

Făcut pentru depozitarea dumneavoastră essentials zilnice,atractiv și convenabil.Oglinda tava, vanitatea tavi, tava oglindă poate organiza, de asemenea, bijuterii și accesorii, tavă bijuterii, tava de vanitate, decorative tava, baie vanitatea tava, elegant și stilat.

Dispune de o oglinda jos si finisaj de aur de design, perfect metalice decorative tava, parfumuri organizator.Oferă un mod elegant de a păstra organizate și o alegere perfecta pentru decor acasă!

Minunat decorative tavă de metal, care este făcut de mână artizanale de metal lustruit și a terminat cu un elegant oglindă suprafață de sticlă pentru aceste piese decorative la domiciliu.

Această tavă de servire, de asemenea, servește ca un elegant bază pentru o sală de mese centrul bucată acoperit cu lumânări, decorative podoabă pentru un hol de masă sau chiar o modalitate de a stoca face pe partea de sus a măsuță de toaletă.

Aplicabile pentru orice ocazii, cum ar fi baruri, restaurante, cafenele, birouri, casa la fel de mare oglindă de aur tava, baie tava.

Caietul de sarcini:

Material: Sticla, Metal

Culoare: Auriu

Pachetul Include:

1 Bucată De Cristal Tava De Stocare

Notă:

Culoarea ar putea fi ușor diferite din cauza de calibrare a culorii de fiecare monitor.

Vă rugăm să permiteți-ușor de măsurare abatere datorită măsurare manual.


Scrie o recenzie

Produse similare