10buc , B8x40mm Laborator Agitator Magnetic Mixer Alb se Amestecă Baruri , agitator Magnetic Tija cu Inel de Pivot


Etichete: magnetic se amestecă rod, magnatic amestecand bar, magnet telescop, micro agitator magnetic bar, agitator magnetic bar, amestecator de laborator, teflon stirrer bar, bucatarie amestecati, agitator de laborator, mini agitator magnetic.

89.45lei
  • In stoc
  • w69781



  • Nume De Brand: CREDINCIOS
  • Numărul De Model: B8x40
  • Origine: NC(de Origine)

Caracteristicile produsului 1.Dimensiune: 8 X 40 mm ( diametru x lungime) 2. Cantitate: 10buc 3. Formă:cilindru Fără Pivot Inel 4. Material: PTFE (Politetrafluoretilenă) 5. Nou & Magnetic Puternic, de Înaltă calitate și dimensiuni Precise 6.Non-toxic,Fără aderență,temperatură Ridicată /Scăzută rezistență,rezistenta la intemperii 7.Notă: furnizare pe termen Lung, bun venit wholesale descriere Produs 1.De înaltă calitate, Magnetic Puternic, Nou și Curat și Drăguț 2.Temperatură înaltă: utilizarea de temperaturi de operare de până la 250 ℃ 3.Rezistenta la coroziune: pentru cele mai multe substanțe chimice și solvenți, arată inert, puternic acide și alcaline rezistență, apă și o varietate de solvenți organici 4.Mare de lubrifiere: cel mai mic coeficient de frecare în materiale solide 5. Rezistență la temperatură scăzută: o bună rezistență mecanică, chiar dacă temperatura a scăzut la -196 ° c, se poate menține, de asemenea, un 5% alungire 6.Aderență: cu cea mai mică suprafață tensiuni în material solid, fără aderență la orice substanță 7.Rezistenta la intemperii: expunerea pe termen lung la atmosfera, la suprafatași de performanță rămân neschimbate, există B06B plastic în cel mai bun imbatranire viață 8.Non-toxic: cu fiziologică inerție, ca vasele de sange artificiale și organe pe termen lung implantat in vivo nu reacții adverse

1.De obicei, nava in1--3 Afaceri de zi cu bine de ambalare.Bine ați venit să ne contactați pentru o reducere în cazul în care comanda dumneavoastră este foarte mare . 2.Am expediat domeniu pe plan mondial prin China Post Aer Înregistrat,ePacket,Singapore Post,China EMS,DHL și ect cu număr de urmărire.costul de transport este de reasonalbe și va ajunge mult mai repede ! 3.Toate produsele vor fi ambalate perfect bazat pe experienta noastra bogata,Orice rupt atunci când deschideți cutia, ajuta pentru a face fotografii în 12 ore, va vom Returna pentru tine ! 4.Nu ezitați să ne contactați în cazul în care nu sunt îndeplinite , am promisiunea de a rezolva porblem cu sinceritate și pasiune!

--------- Magazinul Meu Link-Ul ---------


Sydoney8
2020-09-09
5/5
The quality of the goods is excellent! All as in the description. To the seller Thank you!!!

Scrie o recenzie

Produse similare