Stil Nordic Fier Bol De Fructe Coș De Sârmă De Metal Gustare De Fructe Tava Rose De Aur De Depozitare Suport Pentru Bucatarie Decor Acasă


Etichete: coș de rufe izgara, coșuri de depozitare, mare coș cu fructe de metal, storag coș, coș metalic bin, colț coș de răchită, decor tava, aur tava, bratara rosegold, Nordic.

35.39lei 59.96lei
  • In stoc
  • w7002



  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Metal
  • Numărul De Model: Gustare De Depozitare Coș De Scurgere Coș
  • Utilizarea: Garaj

Puncte:

1、Premium Material: ceea ce este durabil, și este un stil Nordic tava, care este prezentat de un design simplu și elegant, linii netede și bine placare proces, luciu bun.

2、Durabil și Frumos: suprafața este galvanizat, rezistent la uzură și coroziune-rezistent, durabil și frumos.

3、Aplicarea pe scară Largă: tava poate fi utilizat pe scară largă în mese, bucatarii, bai, bucatarii si alte locuri.Forma optimizată și oglindă din oțel inoxidabil tehnologie tava cea granturi casa ta atmosfera de stil Nordic.

4、Bine Meșteșug: tava este prezentat de design simplu, cu linii netede.Și acesta dispune de oglinda procesul de lustruire, luciu bun, care este ușor de curățat, dar nu utilizați obiecte dure, cum ar fi bile de curățare pentru a curăța tava în încercarea de a evita zgârierea suprafeței tăvii.

5、Cel Mai frumos Cadou: Un cadou frumos pentru decor acasă.O practice, decorative vintage stil sac de depozitare care poate fi purtat cu dumneavoastră personale tinuta sau cadru de pat.Potrivit pentru Ziua Îndrăgostiților, Aniversare, zi de Naștere, de Crăciun sau de Ziua Mamei.

Caietul de sarcini:

Nume: Metal Coș Cu Fructe

Material: sârmă de Fier

Stil: stil minimalist Scandinav

Culoare: aur, rose de aur

Lista De Ambalare:

1*Depozitare Coș

Notă:

1. Din cauza unghi de fotografiere, lumina, afișare și mai mult, culoarea produsului în fotografie pot fi ușor diferite de la obiectul real.

2. Din cauza limitărilor de manual din fier forjat proces, există articulații și locale mici de vopsea abraziune și uzură cicatrici!


Scrie o recenzie

Produse similare