Acril Transparent Reptile Hrana Cutie De Insecte Cutie Mantis Reproducere Cutie De Reptile Cușcă Terariu Alimentare Cutie De Hrănire A Insectelor Cutie


Etichete: de cusut cutii, terariu plastic, insecte terariu, black cage, accesorii acvariu terariu, compozit acrilic, decor terariu, betta reproducere cutie, terariu, acryl cutie.

43.36lei 71.11lei
  • In stoc
  • w705  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: insecte hrănire cutie

Caracteristici:

Buton Magnetic

Speciale magnetic butonul de pe capac poate asigura o bună performanță de etanșare, ușor de a deschide și închide, convenabil de a adăuga apă și alimente pentru animale de companie, nici un complex proces de funcționare.

Corp Transparent

Transparent cutie întreg corpul este convenabil pentru utilizator pentru a verifica interiorul animale de companie situație în diferite îngeri, în timp real, nu este nevoie pentru a deschide capacul pentru observare.Transparent design, de asemenea, este convenabil să fie protejat cu animale de companie de construcții ușoare, aducând natura soarelui mediul de viață sau de lumină specifică de servicii pentru animalele de companie.

Orificii de ventilație design

Există multe mici, rotunde orificiile de aerisire dispuse pe partea de sus a cutiei, pentru, care poate oferi profesionale de ventilație servicii.Gaură mică dimensiune poate reduce în mod eficient riscul de animale de companie se scurge.

Material durabil

Fabricat din material acrilic de înaltă calitate, insecte hrănire cutie are duritate mare și rezistență bună la uzură, care deține mult timp folosind durata de viata.

Domeniul de aplicare

Insecta hrănire cutie este perfect pentru dimensiuni mici de companie, cum ar fi spider, scorpion, rugându-se manties și așa mai departe.Vă rugăm să verificați dimensiunea animalului înainte de cumpărare.

Caietul de sarcini:

Tip: insecte hrănire cutie

Cantitate: 1 buc

Material: acril

Culoare: transparent

Dimensiuni:

15*15*25cm/ 5.9*5.9*9.83 inch(L*W*H)

12*12*20cm/ 4.72*4.72*7.86 inch(L*W*H)

Greutate netă:

340g/ 11.99 oz

550g/ 19.4 oz

Pachet:

1* insecte hrănire cutie

Lista de ambalare

1* insecte hrănire cutie


Scrie o recenzie

Produse similare