Cele Mai Noi Punk Amuleta Kolovrat Puterea Soarelui Rotund Realizate Manual Din Piele Catarama Larg Negru Bratara De Sex Masculin De Sex Feminin Om Iubi Cadou


Etichete: bratara fir roșu, iubesc omule, Realizate Manual, te iubesc, slave, beslet pentru bărbați, slavă simbol, bratara barbati, brățară de metal larg, făcut cu dragoste tag.

19.32lei 19.53lei
  • In stoc
  • w71305



  • Nume De Brand: undiță
  • Stil: Punk
  • Material: Piele
  • Compatibilitate: Alte
  • Setarea Tip: NICI unul
  • Numărul De Model: CHB109574
  • Funcția: Alte
  • Tip De Element: Bratari
  • Tip Lanț: Alte
  • Gen: Unisex
  • Bratari Tip: Bratari Wrap
  • Metale De Tip: Aliaj de zinc
  • Fine sau de Moda: Moda
  • Forma\model: RUNDA
  • Incuietoare Tip: Cleme de comutare

Cele Mai Noi Punk Amuleta Kolovrat Puterea Soarelui Rotund Realizate Manual Din Piele Catarama Larg Negru Bratara De Sex Masculin De Sex Feminin Om Iubi Cadou

Nume De Brand:Undiță

Farmecul Culoare: Argint Antic/ Antic de Bronz / Cupru Antic /обаяние цвет: старинное серебро / старинные бронзовые / старинные меди

Culoare curea:negru si maro/цвета: черный и коричневый ремень

Material:piele si aliaj de zinc/материал: кожа и цинк сплава

Dimensiune:aproximativ 270*36MM/размер: около 270 * 36mm

Greutate:aproximativ 33.89 g/вес: о 33.89 g

Pentru personalizat:da/джон: да

Dropshipping:da/Dropshipping: да

Timp de transport maritim:rapid(în general vorbind 24-48 de ore)/сроки доставки: быстро (в целом 24-48 de ore)

Postul va fi livrat în2-3 zile o dată plin de plată este stabilit.Dacă nu puteți obține elementele în timp, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom verifica și de a rezolva pentru tine în curând, va vom raspunde e-mail în termen de 24 de ore în mod normal.Uneori, avem o mică întârziere din cauza week-end sau de vacanță, Diferite de metoda de transport maritim lua diferite zile de la livrare element, atunci când plasați comanda, puteți alege cel mai bun mod pentru tine.

Toate cele cinci stele, feedback-ul este foarte important și avem nevoie de cumpărător să ne lase cinci stele și să împărtășească experiența dumneavoastră de cumpărături în magazinul meu.

Când a primit pachetul și toate lucrurile sunt bune , doresc poate dura câteva minute, să ne lase feedback-ul.

Dacă puteți face o fotografie pentru articol te și lasă-ne feedback-ul, acesta va fi foarte frumos pentru alți clienți pentru a face alegerea.

Dacă există unele probleme cu comanda sau elemente ,vă rugăm să ne trimiteți un mesaj pentru a face după-vânzare de servicii pentru tine înainte de a lăsa un feedback.

Q : Ce bijuterii dimensiunea este ?

A: Toate produsele noastre are dimensiunea descriere în detalii.puteți verifica dacă aveți potrivit pentru tine .

Q : Când pot primi pachetul după plata ?

A: servicii Standard durează aproximativ 16-35 zile lucrătoare.Accelerate de Serviciu durează aproximativ 3-15 zile lucratoare.Depinde de destinație și de factor obiectiv.Se poate lua de mai multe ori până la 35-90 zile

Q : eu inca nu am primit articole, după 35 de zile ,ce ar trebui să fac?

O : transport maritim Internațional mai are nevoie de timp ,vă rugăm să așteptați câteva zile până la cea de-a 60-a,dacă încă nu primi pachetul ,vă rugăm să ne contactați, vom oferi rambursare completă fără scuză.

Q : am primit element în rupt, ceea ce ar trebui să fac ?

A : Fiecare element este bine inspectate înainte de expediere, deși ne-am ambalat bine încă nu se poate evita, deoarece de dur predarea de transport lucrător.În acest caz, vă rugăm să ne contactați și să-mi spuneți câte cantitatea rupt și ne va oferi o imagine, va vom returna sau retrimite la tine.

Î : de Ce am primit este diferit de imagine, ce s-a întâmplat?

A : Am multe, multe comenzi în fiecare zi, cândva, vom face acest lucru la greșeli.Deci, aici pare foarte rău să vă dau probleme.Dar, de asemenea, sa ne contactati, va vom retrimite imediat, fără nici o scuză.Chiar sper sa nu ne dea litigiu sau feedback-ul negativ.După toate ,toate comenzile sunt trimise de către realizate manual de către lucrătorul nostru, așa că sper că ne poate da șansa de a corecta.Vă mulțumesc pentru înțelegere foarte mult.


Johnnydanger7
2020-08-17
3/5
После недели ношения, стала облезать черная плёнка с бокового крепления, появилось светлое бежевое основание. Ремешок вроде из другого материала и пока всё хорошо.

Scrie o recenzie

Produse similare