Personalizate Realizate Manual De Către Mama Copiilor Etichete De Îmbrăcăminte Pentru Copii, Îmbrăcăminte Tag-Uri Personalizate De Îngrijire Țesute Eticheta Haine Personalizate Tag


Etichete: tesut îmbrăcăminte tag, de tricotat manual eticheta, autocolant eticheta handmade, eticheta de spălare, personaliza etichete țesute, copii etichete de îmbrăcăminte, personalizate de garanție eticheta, copii etichete copii, costum de etichete de îmbrăcăminte, handmad eticheta.

121.71lei 133.75lei
  • In stoc
  • w7192



  • Material: Pânză
  • Caracteristică: lavabil
  • Tip De Produs: Îmbrăcăminte Etichete
  • Utilizarea: Pantofi
  • Setați Tipul: Da
  • Numărul De Model: KID004
  • Origine: NC(de Origine)
  • Technics: Brodate
  • Tip de en-Gros: Da(>50 Buc)
  • Nume De Brand: OPALUS
  • Eticheta De Tip: Principalele Lables

Personalizat îmbrăcăminte eticheta/eticheta de îmbrăcăminte/țesute eticheta de fabrica

vă doresc o călătorie plăcută la cumpărături

[Name]: Personalizate realizate manual de către Mama Copiilor etichete de îmbrăcăminte pentru Copii, îmbrăcăminte tag-uri personalizate de îngrijire țesute eticheta haine personalizate tag

[Dimensiune]: Orice dimensiune/în Funcție de cerințele dumneavoastră,lățimea domeniul de aplicare de etichete sunt de 0,6-5 cm de margine Croșetat tehnologie, și lățimea domeniul de aplicare de etichete sunt de 0,6-40cm pentru Arderea de ultimă generație.

[Logo]: Personalizate în funcție de cerințele dumneavoastră,Nu încalcă!Puteți oferi opera de arta de design de etichete țesute, sau ne-design gratuit-le, apoi confirmați-le.Imaginile eșantion de etichete țesute în salan magazin sunt doar o referință, nu la fața locului!

[Preț]: prețul arătat în salan magazin este doar pentru referință.Va oferim prețul cotat pentru tine în funcție de etichete țesute dimensiune/cantitate de culori/cerințele de calitate/numărul de ordine și așa mai departe.Deci, nu vă faceți griji, vă vom oferi cele mai bune prețuri și unele mostre gratuite de care ai nevoie.

[Timp de probă]: În general,3-4 zile.

[Timp de livrare: În general,5-8 zile.

[Culoare]: Personalizate în funcție de cerințele dumneavoastră, dacă aveți cerințe ridicate pentru culoare, pls confirma mostre gratuite, apoi ne-am organiza producția sarcina.Dacă nu, vom produs-le în funcție de opera de arta de design.

[Material]: 1 - Damasc: Damasc poate țese detalii fine, și este moale și de lux, cele mai frecvente eticheta de pe piață.

2-Satin: Moale, matasos si stralucitor, dar nu țese detalii, are, de asemenea, mai puține opțiuni de culoare.

3-Tafta: cea mai mare parte utilizate pentru îngrijirea etichete, ieftin în preț, dar are foarte limitat culoarea de fundal.Nu e bine pentru detalii, dar cu litere mici sunt ok!

Note: Noi facem tot felul de etichete țesute, nețesute casete, îngrijire etichete, etichete de mărime, dacă sunteți interesat în nimeni, dar din cauza aceștia sunt PERSONAL TAILOR, pls nu trebuie să ne contactați în primul rând, prin e-mail sau manager de comerț , pls nu confirma comanda rapid.multumesc pentru amabilitate, înțelegere!

Plata

1.Putem accepta T/T, Western Union și Money Order, cel mai bun mod este direct plată on-line, puteți alege de unul singur.Dacă speranța de alte condiții de plată, vă rugăm să ne anunțați înainte, atunci când comanda.

2.Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem

3.Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Transport

1.Va vom trimite bunurile în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.Dacă plata nu este disponibil, comanda dvs. va fi închis automat.

2.Transportul prin China Post Air Mail pentru mai puțin de 2 KG de mărfuri, în general, va dura 5-15 zile lucratoare.Dacă ai nevoie de un element foarte urgent, vă rugăm să ne contactați pentru express de livrare, vom calcula exprima cel mai bine costul de transport maritim pentru tine.Expres transport nevoie de aproximativ 3-7 zile pentru a ajunge.

3.Dacă nu ați luat-o în timp de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom verifica-l pentru tine, cu oficiul poștal și vamale.Pentru că, uneori, aceasta va fi amânată pentru trafic de zbor sau gemuri.Vă rugăm să nu se plâng la noi.Ne vom asuma responsabilitatea de a retrimite sau rambursare pentru orice obiect pierdut.

Feedback-ul

1.Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente, vă rugăm să ne dea de cinci stele, dacă sunteți mulțumit de noi.

2.Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut, dar acest 1 munite este extrem de importanta vitala pentru noi.

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de proteste, sau de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumesc pentru amabilitate înțelegere!

Restituire & Service

1.Toate produsele sunt inspectate înainte de expediere, deci, dacă nu sunteți mulțumit cu achiziționarea, puteți face schimb de elementul într-o săptămână și trebuie să ne contactați în 3 zile de la primirea de achiziție.

2.Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3.Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii.Cauze umane defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

4.Pentru orice produs, vă rugăm să trimiteți prin EMS sau local post, atunci când trimite înapoi.


Vilen Pulikyan
2020-11-28
5/5
Great Tags for my custom shirts!

Scrie o recenzie

Produse similare