Masina a juca DSP 4G+64G Android 9.0 wifi 4G 2.5 D 9 inch ecran tactil complet pentru SUZUKI Alivio CIAZ-2018 de navigare gps player


Etichete: opel agila radio, difuzor fără fir, microfon sistem radio, pentru kia sportage 4 radio, buick grila fata, 1 din, navigator 9 inch, multimedia passat, produsului difuzor, radio auto seat altea.

504.75lei 764.77lei
  • In stoc
  • w7264



  • Dimensiunea De Afișare: 9"
  • TF/Micro SD Slot: 0
  • Pentru Autovehicule Marca/Model: SUZUKI
  • Nume De Brand: carmitek
  • Tip De Material: Metal +Plastic
  • Numele Modelului: autoradio unitatea de cap
  • Caracteristică Specială: Funcția Wifi
  • Max De Memorie Extern: 256G
  • ROM: 64G
  • Limba OSD: engleză
  • Mass-Media Digitale Format: mp4
  • Din: Din Dublu
  • Tensiune: 12V
  • Afară De Putere: 4*45
  • RAM: 4G
  • Rezoluție: 1024*600
  • Interfață: Plug and play
  • Articol Greutate: 1.5kg
  • Sistemul De Operare: Android
  • Caracteristici Speciale: Incarcator

Notă: Articol Nr DVD .nu CD.

Funcția Standard: GPS de Navigație + Bluetooth +WIFI + Radio FM + Volan Controlul Mirro link

Opțiune: Fata DVR + parcare Revizui + TPMS + DAB/DAB + 3G + OBD/OBDII

Prețul nu include taxa Vamală și Fiscală .Pentru DHL transport Gratuit, dar nu sunt incluse zonă de la Distanță care au nevoie de suplimentare de 50usd.Sau vom schimba pentru alții transportul în loc DHL.Dacă aveți orice nemulțumire cu bunuri, vă rugăm să nu ne dea o revizuire rău direct, vă rugăm să ne contactați din timp.

vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să vă rezolvați problema.

Sistem:

Caracteristici: ● 9 inch touch ecran și 1024 x 600 vizuală superioară accesoriu, plin RCA iesire video ● Suportă căutare de voce, quad-core 1.2 GHz ● Android 9.0 sistem, ● Super-clar 1080P video de bucurie, wireless oglindire ecran ( smartphone divertisment sharing ) ● Suport de comandă pe volan și canbus system, senzor de parcare și comutator auto aftermarket camera de rezervă.1.Modernizate sistem Dual mirror link:IOS/Android mirror link-ul de IOS airplay:IOS suport telefon mobil-un fel de proiecție a aparatului Android cu două sensuri:Android suport telefon mobil de două-mod de conectare 2.2-Din 9 inch HD radio auto MP5 player cu capacitate ecran tactil 3.Dash Cam funcția: video player auto poate conecta dash camera și are toate funcțiile de dash cam, ciclul de înregistrare,accident auto-detectare,ambalare monitor 4.Build-in Bluetooth 4.0 cu A2DP/Hands Free/Suport de carte de Telefon Bluetooth apeluri hands-free Bluetooth music player Auto de încărcare Agende telefonice Auto de încărcare 5 Înregistrări.Built-in wi-fi: Conectați-vă la WIFI, și veți găsi o lume nouă,cel mai convenabil este harta online. 6.Volan de Învățare: Prin aceasta, puteți controla funcțiile de care aveți nevoie de volan, mai convenabil 7.Built-in receptor GPS, compatibile cu Waze/Navfree/Google Map etc: De atunci, atâta timp cât nu există o destinație, puteți merge oriunde doriți și de a nu te pierde din nou! 8.Construi în 16GMemorie Flash pentru Muzica/Hartă de Navigare de Date/Video 9.De înaltă rezoluție: 1024P Full HD oferi o experiență fantastică pentru a viziona video HD 10.Vedere din spate aparat de fotografiat funcție de intrare: Nevoie pentru a alege camera, masina este conectat la treapta de marșarier pentru a comuta automat(necesită opțional) 11.De putere-off cu auto-magazin de memorie funcția de sub radio sau TF/USB modul 12.Suport ecran de boot logo-ul de ajustare, tipuri de mașină logo-ul poate fi ajustat alege de tine 13.O varietate de EQ efecte de sunet de selectare scenă 14.FM radio: puteți asculta la trafic în timp real, știri boradcasts, prognozele meteo, etc..., astfel încât plictisitor de conducere nu este monoton

Suport online / offline hărți, Bluetooth 4.0 pentru fluent apeluri hands-free și de înaltă calitate de streaming de muzică

●.Mai multe limbi: Chineză, engleză, portugheză, arabă, rusă, germană, franceză, turcă , spaniolă, italiană, etc ( model mai mult de 70 de tipuri de limbaj )

Vă rugăm să luați notă:produsul accesorii care nu sunt dotate cu canbus .Ai nevoie doar de Direcție Aflați în Setarea va fi bine.

Conectorul Cablajului Standard de Cablu,Daca masina ta este Deluxce versiune diffrent cu conector va rugam sa ne contactati inainte de a plasa comanda.

Limba Rusă

SERVICIUL NOSTRU:

① Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, timp liber, vă vom răspunde în termen de 12 de ore .

② Vă Rugăm să ne dea o șansă de a servi, nu se deschide diferend , Litigiu este ocupat de platforma, platforma nu este profesionist, nu se poate rezolva probleme fundamentale, încredere în noi, atunci când aveți probleme, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, avem o echipa de profesionisti pentru a rezolva problema pentru tine .

③ După-vânzare de garanție:

NO1: 1 an perioada de garanție

NR. 2: a Primit 2 ani poate fi prelungit de garanție (plătit opțional) Logistica notificare: NU Suntem responsabili pentru ORICE taxe, taxa de personalizat, de la Distanță, contra cost sau vamale întârziere.În cazul în care parcela se întoarce înapoi la noi din cauza cumpărători refuzul de a plăti taxele de mai sus, NU ne-ar retrimite coletul 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!


Cha 1966
2020-10-15
4/5
I'm not keeping my car is the same model but there's variation, you can't assemble, size does not match

Scrie o recenzie

Produse similare