4 buc DX4 Capului de Imprimare Capacul Galeriei pentru Roland AX RS XC VP Mimaki JV22 JV3 Mutoh


Etichete: printer roland, rudolf, man roland 700 de piese, DX4 Cap, cerneala epson dx4, multimetru rs hs608, simwood, verde mutoh, dx5 capului de imprimare, senzor mimaki jv33.

61.02lei
  • In stoc
  • w73275



  • Numărul De Model: DX4 Capului de Imprimare Capac colector admisie
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: NoEnName_Null

Ambalare : 4 buc/lot

DX4 Capului de Imprimare Capac colector admisie

Capac imagini :

Metode De Plata:

Există mai multe metode de plată disponibile pe www.antena1slobozia.ro enumerate mai jos.Puteți alege cel mai convenabil pentru tine.

Transport:

--- Cele mai multe elemente sunt livrate în 4 zile lucrătoare după ce plata a fost eliminat. (Sfârșit de săptămână și de sărbătorile excluse).

--- Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat sau fiscale.Pentru că timp de tranzit depinde foarte mult de țări diferite Servicii Poștale (în special în weekend și de sărbători).

Garanție:

--- 100% de brand NOU.Cumpara cu incredere!

--- Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni.

--- Returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

Feedback-ul:

--- Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi, Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv si 5 stele.

--- Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de a deschide un litigiu, se va rezolva problema până când nu sunteți pe deplin mulțumiți .

Aproape De Serviciu Si O Calitate Excelenta


Scrie o recenzie

Produse similare