1/2/4/8/10buc Punch-gratuit Senzor Automat mai Aproape de Usa potrivit pentru toate ușile 800g tensiune cierre puerta ușă mai aproape de Noi Modernizate


Etichete: aur mai aproape de ușă hidraulice, mai aproape de ușă, centrul de pumn, automat usa, se închide ușa hidraulice, la distanță de inchidere de usi, automat centrul de pumn, automat închide ușa, automat mai aproape, dropshipping închizători automate pentru uși.

26.77lei 41.21lei
  • In stoc
  • w73882



  • Numărul De Model: Mai Aproape De Ușă
  • Tip: închizători uși
  • Material: ABS+otel inoxidabil
  • Origine: NC(de Origine)

Descriere:

1. Gamă largă de aplicabile tipuri: 800g tensiune (8N) , potrivit pentru usi sau usi cu puternică forță de închidere.De exemplu: ecranul usi, glisante, usi duble, usi invizibile, usi de securitate, de aliaj de aluminiu, usi de sticla, usi de fier, usi de birou, usi de interior, bucatarie si baie usi.

2. Caracteristici: Anti-oxidare, anti-coroziune, puternic, stabil, rezistent la uzura, rezistent la intemperii, de dimensiuni mici și cu economie de spațiu, liniște și siguranță dispozitiv de tăiere.

3. Rezistent și durabil De înaltă calitate din oțel wire rope a trecut de 50.000 de ori de încercare la tracțiune și revenire test, și are o puternică forță de tracțiune.

4. Simplu și rapid de instalare: non-poros clei de instalare (instalare și de a folosi, folosi după 24 de ore, mai puternic aderenta), după mai aproape de ușă este lipit, viscozitatea este foarte puternic și nu va cădea cu ușurință.Și poate fi îndepărtată în orice moment, atunci când nu este în uz, fără a deteriora suprafața obiectului. (Acesta poate fi, de asemenea, fixate cu cuie, nu inclusiv cuie)

5. Funcția: atunci Când se studiază și lucrează, pentru a evita în mod repetat, se ridică și deschide ușa pentru a îmbunătăți eficiența de studiu și de muncă; se poate preveni tantari si muste la intrarea în cameră, și șoareci nu va avea posibilitatea de a intra în cameră să fure lucruri, care pot preveni bucătărie fumul de la intrarea în camera de zi, care este eficientă Izola umezeala și aerul stătut din baie; atunci când porniți aparatul de aer condiționat, la aer cald și rece nu se va scurge prea mult, astfel, reducând factura de energie electrică și de economisire a vă faceți griji și probleme

Caietul de sarcini:

Forta de tragere: 800g

Lungime cablu: 1.2 m

Material: ABS+otel Inoxidabil

Culoare: negru, alb

Dimensiune produs: (lungime×lățime×înălțime) 6.3×6.3×1,6 CM

Aplicabile tipuri de uși: o singură ușă, la stânga și la dreapta ușă, ușă dublă.

Pachetul Inclus:

1 *mai aproape de Ușă

1 *cârlig autocolant

1 *cheie Mică(Utilizate pentru a ajusta lungimea cablului în afara caseta de cablu)


Scrie o recenzie

Produse similare