Rețea de Cristal Sertizare Clește Multifuncțional de Oțel Grele Instrumente de Sertizare, cu un Cap de Asamblare Tester de Cablu Instrumente de Reparare


Etichete: clemă de sertizare, instrument de sertizare, acasă etichete imprimanta, 230c, hobao ofna, crimper cap, hm67, de înaltă gât femei, crimper maxilarului, hisense er.

54.63lei 64.27lei
  • In stoc
  • w7446



  • Nume De Brand: VAHIGCY
  • Numărul De Model: 30
  • Material: Alte
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor

Puncte:

1、Folosind Metoda: grele universal cablu coaxial de compresie conectorului de sertizare instrument include 3 cablu coaxial adaptoare F, BNC si RCA pentru a satisface orice nevoie într-un singur instrument.Unghiul supapei este introdus în cablu și sertizate cu un conector.Doar personaliza lungimea de cablu coaxial.

2、Multiple Utilizări: RJ45 sertizare instrument pentru rapid modulară de sertizare de date, video HD și dublaj aplicații.RJ45 sertizare instrument poate reduce, coaja si de sertizare prin Ethernet (CAT7, CAT6, CAT5 / 5e) și cablurile telefonice.Este potrivit pentru toate RJ45 și EZ pass-through RJ45 CAT6 ecranat și neecranat conectori RJ45 CAT5E conectori și RJ11 sau RJ12 conectori (cu excepția AMP).Tundere și tăiere cu mai puțină forță este disponibil pentru mai multe instrumente.

3、Potrivit Ocazii: cleștele De sertizare este potrivit pentru testarea telefon și cablurile de rețea: RJ-11, RJ-12, RJ-45, CAT5, CAT5e, 10 / 100BaseT, TIA-568A / 568B, LA 258-UN; 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 și la sol.Cei nouă indicatori cu LED-uri indica probleme, inclusiv conexiunile de cabluri de pe telecomandă și gazdă, conexiuni slabe, scurt-circuit, și deschide circuite.Automată funcția de scanare permite testarea rapidă.

4、Oțel Grele: De sertizare instrument este fabricat din oțel grele pentru a asigura durabilitate, rezistență și să ofere cuplu mai mare timpul de sertizare cicluri.Robust cap de asamblare oferă 360 de grade conector de sprijin pentru a termina modular prize pe răsucite sau solid cabluri.Texturate ocupa reduce oboseala mâinii și previne alunecarea atunci când tăiere, peeling și sertizare.

5、Aplicarea pe scară Largă: Cele șapte tipuri de coadă de rândunică clip cap de cristal, de rețea obișnuite cap de cristal și telefon cu cap de cristal poate fi folosit.

Caracteristici:

1. Cu levier ridicat de stabilitate și de conexiunile de cabluri, dacă aveți nevoie pentru a face upgrade dvs. de rețea sau de a efectua reparații rapide, unealta de sertizare pentru Platinum Connect RJ45 este necesar sârmă instrument de terminal.

2. Utilizarea precizie mor să taie, benzi și termina RJ11 / 12 și RJ45 extensia fire de cupru, oferind 360 de grade conector sprijin în timpul sertizare ciclu.

3. Texturate mânere oferă non-alunecare de performanță pentru sporirea control și confort.

4. Sertizare clește este durabil și ușor de utilizat.

5. Noastre instrumente de sertizare sunt realizate din grad profesional-oțel grele, astfel încât acestea să ofere un cuplu excelent, fără îndoire.

6. Extinsă suprafață în contact driver poate oferi complet uniformă sertizare vigoare, obținându-se astfel rapid și precis de sertizare.

7. Negru strat de oxid poate preveni rugina si coroziune, ceea ce face terminalul nostru mercenari un complement excelent la instrumente electronice.

8. În plus, în funcție de sertizare, sertizare instrument poate, de asemenea, taie și benzi din fire, care de fapt vă permite să utilizați 3 instrumente în același timp.Există, de asemenea, un clichet de siguranță de eliberare și un tăietor de paza.

Lista De Ambalare:

1 * Cablu de Rețea Instrument de Sertizare (Argintiu și Negru)


Mishyt1986
2020-12-29
5/5
Todo correcto. Vendedor recomendado 5*

Scrie o recenzie

Produse similare