10M/lot Imprimantă 3D Accesorii partea 2GT-6MM PU cu miez de oțel GT2 6mm Deschide Calendarul Centura Lățime 6mm pentru RepRap Mendel Rostock


Etichete: Imprimanta 3d tijă de carbon, kossel scripete, delta kit, kossel, germina, 3d delta printer, efectoare, flsun s, delta efectoare, delta kossel.

29.82lei 33.11lei
  • In stoc
  • w74549



  • Tip De Element: centura
  • Tip: GT2 CENTURA
  • Numărul De Model: GT2 curelei de distribuție
  • starea: 100% Nou
  • Material: PU Cu Miez de Oțel
  • metru: 10M
  • Nume De Brand: DOI COPACI
  • Cu: Miez De Oțel

Bine ati venit la magazinul nostru, să Aveți o zi frumoasă!

Lista de pachete:

10 Metri PU GT2 Curelei de Distribuție Alb

Parametrii de produse: PU GT2 cureaua este confectionata din poliuretan termoplastic.Acesta poate fi utilizat de foarte răspândit în zonă,cum ar fi RepRap etc..are puternic anti-uzura.Diferite de a consolida cablu asigure capacitatea de funcționare în conducere.Are mici de producție toleranță.Poliuretan capătul deschis al curelei de distribuție are o transmisie fiabilă și bine dimensiunea stabilitate.Dinte Tip: GT2 Latime:6mm Material: PU cu miez de oțel Forma:deschide centura de teren:2mm Culoare: Alb Stimate cumpărător: Dacă alegeți "China Post Obișnuit Pachet Mic Plus" modul de transport , unele țări vor întârziere primirea de pachete pentru un timp.Dacă nu puteți accepta întârziere, atunci vă rugăm să alegeți un alt mod de a transport maritim, mai rapid de transport și de protecție.Dacă mai ai nevoie de alte produse electronice, puteți să mă contactați.Cumpara Sfat: Cand voi primi produsul, produsul apare subtil zgârieturi, rupte, indoite pini, în cazul în care nici un efect cu privire la utilizarea, eu nu va accepta controverse, dacă nu sunteți de acord, vă rugăm să nu cumpere în magazin.

Imaginea Prezinta:

Achiziționarea Note: 1. Cele două logistica de Yanwen Economice Poșta și China Post Obișnuit Pachet Mic Plus nu avem informații de urmărire, astfel încât nu există nici o limită de timp.Vă recomandăm să utilizați China Post Aer Înregistrat Mail sau www.antena1slobozia.ro Standard de Transport maritim. 2. Nu se accepta restituiri pentru daune minore (pin îndoire, ușoară ecran abraziune,etc.)timpul de tranzit de material, fără a afecta utilizarea normală.Dacă vă deranjează,vă rugăm să nu cumpere. 3. Unele produse oferă suport tehnic, dacă aveți nevoie de ajutor, vă rugăm să ne contactați, ne vom ocupa de mesajul dumneavoastră prima dată. 4. Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un litigiu.Noi vă va oferi cele mai răspuns satisfăcător. 5. Noi oferim fiecărui client cu produse de bună calitate, foarte avantajoase preturi si cele mai sincere serviciu.Am speranța de a obține un feedback bun.Vă dorim o plăcută la cumpărături!


Scrie o recenzie

Produse similare