Electrice de Dr. Pen Ultima M5 Microneedle Auto Derma Pen Mezoterapie Pielii Faciale Frumusete Instrument cu 12 Ace Ace


Etichete: hydra pen, derma pen, hialuron pen, derma roller, pentru mezoterapie, frumoasa masca, pin, dermapen, el pixuri, balcon siguranță.

120.29lei 235.86lei
  • In stoc
  • w74849



  • Dr. Pen M5 Culoare: Aur
  • Nume De Brand: Aqua Timp
  • Funcția: De Îngrijire A Feței, De Întinerire, De Creștere A Părului
  • Numele produsului: Microneedling Dr. Pen M5
  • Material: Metal
  • Lungime ac: Reglabil
  • MTS: Micro Sistem De Ac
  • Caracteristică: Derma Pen M5
  • Microneedle Lungime: 0,25 mm
  • Ac Tip: Baioneta Ac Cartuș
  • Model produs: Dr. Pen M5 Derma Pen
  • Origine: NC(de Origine)
  • Sursa De Alimentare: US
  • Ac Modul De Lucru: În sus și în Jos Acul de Muncă
  • Viteza de rotație a: 12000-15000RPM
  • Tip De Produs: Ac Tatuaj Pen
  • Modul De Putere: Cu fir
  • Ac: cu 2 buc 12 Pini Ac Cartuș
  • mezoterapie: Profesional Auto Micro Ac Terapie

Bine Ati Venit Dropshipping

Vand 5 bucati obține 1% off.

Nici de promovare, nici logo-ul din pachet.

Nava coletul în termen de 48 de ore.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru mai multe detalii.

Cablu Electric De Dr. Pen Ultima M5 Microneedle Auto Derma Pen Pielea Mezoterapie Faciala Instrument De Frumusete

1. 5 viteze de control.Poate fi ajustată în funcție de propriul confort, operațiunea mai convenabil 2. Folosesc produsele pe care le iubesc pentru a promova o piele sănătoasă.Vrem să te simți și a arăta bine, de zi cu zi, prin utilizarea celor mai potrivite instrumente de frumusete 3. Poate fi folosit pentru a exfolia.Utilizarea pe față, frunte, cap, gât, nas, pielea capului, bărbie și alte părți ale corpului, cum ar fi abdomen 4. Dr. Pen este un revoluționar, nedureroasa si confortabil, non-invazive de îngrijire la domiciliu instrument care vă va oferi un aspect sănătos,luminos și o piele perfect netedă, toți prietenii tăi vor observa 5. Dr. pen nu este numai de a repara pielea ta, dar, de asemenea, puteți folosi ca machiaj pix sau stilou tatuaj pentru sprancene, creion de ochi,de Buze,Bine hairlines

Avantaje

Crește absorbția de îngrijire a pielii faciale produse, maximizarea eficienței acestora ✔ îmbunătăți tonusul pielii și textura ✔ deschide porii ✔ stimulează regenerarea parului ✔ Mai economic decat cu role derma, economisi bani ✔ USB Portabil si Reincarcabil ✔ Inlocuit de un timp aseptic cartușe, de siguranță, de sănătate și de a salva timp ✔ Potrivit pentru diferite tipuri de piei chiar și pielii sensibile, se ingroasa derm fără deteriorarea sau înlăturarea epidermei. ✔ Nedureros & Atraumatice Cu Ușurință Frumusețea. ✔ Ușor de utilizat, durabil și cu acțiune rapidă, de scurtă de timp de vindecare. ✔ Acest lucru este, de asemenea, un Tatuaj Pen,conceput pentru a vă oferi cea mai apropiată simți un stilou pe care le puteți obține cu o mașină de tatuaj.Puteți să utilizați acest stilou tatuaj permanent sprancene machiaj,linie de buze,de ochi de linie.

Cum să utilizați

1. Se sterilizează cartușe, se spală și pat pielea uscata. 2. Muta în zona dorită pentru 2-4 ori. 3. Aplica crema hidratanta sau repararea ser după utilizare.Observație: 1. Nu se folosi pe rani deschise, acnee etc.

Notă

Acest link este cu fir derma pen, vă rugăm să conectați adaptorul atunci când utilizați înainte.

Nu uitați să comandați ace, faceți clic pe imaginea de mai jos ↓↓↓

Conținutul Pachetului

1 * Cablu De Dr. Pen M5-C 2 * 12 Ace Ace Pentru Cartușe 1 * Adaptor de Alimentare și cablul de 1 * Manual De Utilizare 1 * Cutie

- Acceptam urmatoarele methords:prin Visa, Master Card, Qi Wi, Western Union, Transfer Bancar etc. - Pentru comanda mare va fi oferit discount suplimentar de a ne contacta.

-Rusia Cumpărătorii ar trebui să umple engleză Numele Complet în Receptor, sau este posibil să nu-l primească, pentru că de post a politicilor în țara dumneavoastră. -Brazilian cumpărătorii trebuie să furnizeze numărul de TVA(Lăsați un mesaj pe ordinea) -Vom trimite articol vine cu număr de urmărire,care pot fi urmărite în starea de livrare întreaga călătorie. -Timpul de livrare depinde de anotimpuri, de destinație și de alți factori, pentru zilele aglomerate, de transport maritim poate întârzia.Dacă coletul nu a fost livrat în timp estimat,vă rugăm să încheiați un contract cu noi,ne va ajuta să urmăriți și să-ți dau înapoi ACUM.

- Produsul nostru prețul nu inclusiv taxele.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa tarifele pentru transporturile refuzat. - Cumpărătorul este responsabil pentru taxele percepute de lui/ei de țară.Dacă ai nevoie de vreun document de autorizare, vă rugăm să contactați-ne.

-1 an garantie pentru element (cu excepția accesorii și piese de schimb), cumpara cu incredere. -Te rog, deschide coletul la posta ofițer de prezența lui, Dacă coletul deteriorat sau gol(furate), vă rugăm să întrebați la oficiul poștal pentru a oferi un document oficial, mai ales solicitării de hârtie.Veți primi un plus de 7 zile (pe partea de sus de pe timpul de livrare la timp) pentru a decide dacă doriți să păstrați sau să se întoarcă elementul, atâta timp cât acestea neutilizate în ambalajul original, costul de transport maritim este plătită de către cumpărător. -Dacă vrea să se întoarcă sau înlocuire, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.

-Vom fi foarte recunoscător dacă ați putea să ne lăsați 5 Stele Feedback-ul.Noi călduros bun venit vă Arăt Niște Poze (Va primi o reducere suplimentară urmatoarea comanda!) în 5 Stele feedback-ul! -Dacă aveți orice probleme cu privire la produse sau servicii, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ.Vom încerca cele mai bune pentru a rezolva problemele pentru tine.Multumesc.


Gari Harris
2021-01-20
5/5
Feluz with my product very good quality

Scrie o recenzie

Produse similare