Automate de Alcool Dozator Touchless Mașină de Pulverizare Senzor de Presă Dozator de Săpun 500Ml Dozator de Săpun Potrivit pentru Acasă


Etichete: automat nespresso, automat dozator de săpun, etanol senzor, senzor de săpun, lege alcool dozator, automate de pulverizare vopsea, automat de sapun, dozatoare pentru săpun, dozator de săpun elegant, alu dozator de săpun.

83.72lei 116.30lei
  • In stoc
  • w76901



  • Numărul De Model: Noi
  • Dozator Sapun Lichid Tip: Automate Dozator De Săpun
  • Certificare: NICI unul
  • Caracteristică: Dozator Sapun Lichid
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material Principal: Alte

Reglabile și Ușor: Reglabil 2 nivele de spray-uri în funcție de nevoile dumneavoastră, nu este necesară instalarea, doar puneți-l pe orice suprafață plană și de a începe să utilizați.Vin cu o curățare de îmbrăcăminte.

Ușor de utilizat: Automata senzor Infraroșu, detectează zona termen de 10 cm si spray dezinfectant în mod automat în termen de 0,5 s, 500 ml alcool balon cotat de ajuns pentru mai multe luni.

Capacitate mare:built-in sticla are o mare capacitate de 500 ml, care este egal cu aproximativ 1000 de spray-uri.Oferim automate de dozare de pulverizare fină fiecare utilizare.

Convenabil și Igienic:Doar pune-ti mana sub senzorul pentru a începe dozator de săpun, puteți evita în mod eficient infecția cruce, fără a atinge dozator de săpun.Potrivit pentru locuri publice, cum ar fi birouri, hoteluri, s, instituții, școli, etc.

De economisire a energiei:Acest dezinfectant este alimentat de patru baterii AA (nu sunt incluse).Consum redus de energie design de circuit se extinde de viață a bateriei și vă economisește bani.

Culoare:Alb

Material:ABS

Dimensiuni:18.8*11.8*20.8 cm

Conținutul Pachetului:

1* Pulverizator

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

[ Transport ]

1. Toate elementele vor fi livrate în termen de 6 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.

2. Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.

3. De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.

4. Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.

Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.

[ Feedback ]

Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.

Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți.

dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

[ Contactați-Ne ]

9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de sâmbătă.

biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu, în timpul sărbătorilor.

Misiunile Noastre:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate din orient, la un preț competitiv pentru tine.

2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui.

3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!


Scrie o recenzie

Produse similare