Jos Bumbac Balck 9 Zone de Încălzire Electric Vesta Incalzita Încălzire Vesta Fierbinte USB Fizioterapie Corpul mai Cald Încălzit Pad Sacou Haina


Etichete: jacheta de schi pentru femei, vesta femei, sport vesta femei, brațul mai cald, blazer umăr, padded vesta femei, căldură sacou, costum de schi, jacheta femei galben, jacheta femei.

105.56lei 140.75lei
  • In stoc
  • w77126



  • Origine: NC(de Origine)
  • Gen: FEMEI
  • Îmbrăcăminte De Tip: Jachete
  • Tip Sport: Schi
  • Se potrivesc: Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
  • Guler: Cu glugă
  • Material: Bumbac
  • Caracteristică: Windproof
  • Numărul De Model: Electric jacheta Incalzita

Caietul de sarcini:

Culoare: negru, albastru

Tesatura nume: Sifon

Captuseala compozitie: acril

Conținutul de material principal ingrediente: 100%

Îmbrăcăminte placket: fermoar

Umplutura: bumbac

Marime: M, L XL XXL XXXL

Lungime: 65cm, 67cm, 69cm, 71cm, 73cm

Bust: 106cm, 110cm, 114cm, 118cm, 112cm

Umăr lățime: 40.3 cm, 41.5 cm, 42.7 cm, 43.9 cm, 45.1 cm

Guler inaltime: 7.5 cm

Trei trepte de încălzire: 35℃ de economisire a energiei fișier-45℃ fișier confortabil-55℃ cald fișier

Caracteristici produs: 9-bucată zona de încălzire

Metoda de curatare: Scoateți bateria să se spele, se spală la mașină, dar nu stoarce uscat de mână.

Viata lunga a bateriei: (Ia 10000 mAh power bank ca un exemplu, vesta în sine nu are un mobile putere banca și trebuie să fie dotate de către client)

10000 D-timp de operare: 6-8 ore (cald viteze 3H-5H, confortabil de viteze 5H-7H, temperatura scazuta de viteze 6H-8H)

Tensiune de alimentare: 5V/2A

Întrerupător: smart switch, un singur buton de încălzire

Notificare:

1.Vă rugăm să permiteți 1-3.0 Mm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a cumpăra.

2.Datorită diferitelor afișează, pot exista diferențe subtile în culorile produselor.Sperăm să le putem înțelege.

3.Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă găsiți orice probleme pe produsul nostru și vom fi bucuroși pentru a rezolva problema pentru tine.

Caracteristică:

1. 9 Zone de Încălzire și 3 modificările de Temperatură: 5 din fibra de carbon elemente de încălzire genera caldura pe talie, abdomen si partea superioara a spatelui; Un buton pentru 3 încălzire setări.

2. USB de Încărcare: Ușor de a percepe.Ai nevoie pentru a vă conecta întotdeauna 5V2A putere mobil (acest produs nu include putere mobil).Puterea de telefonie mobilă trebuie să fie eliminate în timpul spălării.

3. În condiții de siguranță și Sănătos: Doar 5V departe infraroșu încălzire, mult sub corpul uman siguranță tensiune 36V.Stabil la căldură și siguranța corpul de tensiune.Potrivit pentru o mai bună încălzire a abdomenului și a taliei.

4. Mare-zona de Încălzire: încălzire electrică vesta are Cinci built-in de încălzire, care au o circulatie a sangelui si caldura funcție, care încălzește nu numai stomac, spate, talie si abdomen, dar, de asemenea, promovează circulația sângelui.

5. O gamă largă de Aplicații: Acest încălzit vesta este ideal pentru activități în aer schi, pescuit de iarna, ciclism montan, ciclism, camping, drumetii montane pe zapada, vanatoare, outdoor prezență, iarna străzi, birou de zi cu zi și mai mult.

6.În condiții de siguranță și Ușor: Modernizate proiectat sistemul de încălzire asigură o să vă bucurați de căldură confortabilă.Zonă mare de fibră de carbon, sârmă de încălzire,în condiții de siguranță și izolate.Confortabil si prietenos cu pielea,atinge lin si caldura mai bine.Acesta vă poate ajuta să trăi cu ușurință printr-o toată iarna fără purtarea de haine voluminoase în stare rece.

Lista de pachete:

1* Încălzire Vesta


Scrie o recenzie

Produse similare