Spiral Flute Drill Triunghi se Ocupe de Coadă de Alezare de Diamante Albe Dril cu înveliș de Titan Canelate Călcat Burghiu Multifuncțional (4-32MM)


Etichete: burghiu set, dril instrument, dril unghii, bit burghiu pentru metal, cam dril set, dril set, dril lemn, bit burghiu, bit burghiu set, burghiu.

38.28lei 65.98lei
  • In stoc
  • w77983



  • Tip: Core Drill Bit
  • DIY Consumabile: Pentru prelucrarea metalelor
  • Numărul De Model: Burghiu
  • Material: Alte
  • Nume De Brand: WINOMO
  • Utilizarea: Metal Foraj

Spiral Flute Drill Triunghi se Ocupe de Coadă de Alezare de Diamante Albe Dril cu înveliș de Titan Spirală Canelate Călcat Burghiu Multifuncțional (4-32MM)

Descriere

Construite industriale de mare viteză din oțel cu strat de nitrură de titan pentru durabilitate și rezistență la pumn și un exercițiu curat găuri în materiale cum ar fi plastic, aluminiu, lemn, cupru, oțel inoxidabil și alte tipuri de foi de metal.

Split point sfat accelerează viteza de tăiere în timp ce prevenirea unghi de mers pe jos de la linia de centru de purtat.

Spirala canelate design deburrs chip, praf și moloz pentru clearance-ul și netedă de tăiere.

Schimbare rapidă shank face ușor, convenabil pic switch-uri și este compatibil cu impact gata instrumente de putere.

Caracteristică

- Culoare: așa Cum se arată.

- Material: Structurilor.

- Dimensiune: 10x6x5cm(LxWxH).

- Construite industriale de mare viteză din oțel cu strat de nitrură de titan pentru durabilitate și rezistență la pumn și un exercițiu curat găuri în materiale cum ar fi plastic, aluminiu, lemn, cupru, oțel inoxidabil și alte tipuri de foi de metal.

- Split point sfat accelerează viteza de tăiere în timp ce prevenirea unghi de mers pe jos de la linia de centru de purtat.

- Spirala canelate design deburrs chip, praf și moloz pentru clearance-ul și netedă de tăiere.

- Schimbare rapida a gambei face ușor, convenabil pic switch-uri și este compatibil cu impact gata instrumente de putere.

1 x Spiral Flute Drill


Scrie o recenzie

Produse similare