Naturale Olivina Peridot Piatra ( 8mm-12mm 1Strand/pachet ) Fire Șirag de mărgele de Piatră Semi-prețioasă de Bijuterii Margele


Etichete: olivin, natual piatră prețioasă margele, zdrobi de sticlă, Peridot, citrin cristal, verde peridot margele, hui bijuterii, peridot prime, colier tanzanit, guru piatra.

34.90lei 41.05lei
  • In stoc
  • w78513



  • Tip De Element: Margele
  • Nume De Brand: Starflalling Cântec
  • Fine sau de Moda: Moda
  • Material: Piatra Semi-pretioasa
  • locul de origine: Zhejiang, China (Continentală)
  • Numărul De Model: 2870
  • Element De Forma: Forma Rotunda
  • Articol Greutate: about 0.8-1.5g/pc

Transport gratuit : Sub 150 de dolari ( suma totală în magazinul meu) a fost trimis prin China Post Air Mail (la nivel Mondial) ; Peste 150 de dolari (suma totală) a fost trimis prin EMS/FedEX, dacă comanda de peste 150 de dolari,alegeti CPAM opțiune, va vom trimite coletul prin EMS/FedEX ( cu excepția de la distanță countrices,plz contactati-ne ) .

Multumesc Foarte Mult!!!

Material: natural olivina piatra - uită-te la această imagine color ( culoarea nu este culoare naturala )

8mm - 48pcs -1 strand - 1 lot

10mm - 38pcs -1 strand - 1 lot

12mm - 32pcs -1 strand - 1 lot

TRANSPORT

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.

2. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.

3. Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere.În mod normal, este nevoie de 10-20 de zile lucrătoare de sosire prin China Post Air Mail, și durează 3-10 zile lucrătoare de către EMS/FedEX.

4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.

Restituiri

Dacă doriți o rambursare, pentru a elementului defect sau alte probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile după ce ai obținut.taxa referitoare la intors corespondență ar trebui să fie depășit de unul singur.

Feedback-ul

Satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.Dacă sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să lăsați feedback-ul.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele comandate, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Putem lucra împreună pentru a rezolva orice diferend.


Scrie o recenzie

Produse similare