O copie de TOP 432NA Duplicator 433,92 mhz telecomanda Universal Usi Garaj, Poarta Telecomanda de la Distanță Clonarea Transmițător 433 mhz


Etichete: unitate de control, qiachip de la distanță, cametv, 433, 92 mhz telecomanda, 423 mhz control de la distanță, usa de garaj controler de la distanță, 432ee, a venit, 433 MHz, 433mhz emițător și de a primi.

22.82lei 37.42lei
  • In stoc
  • w79300



  • Frecvența: 433 MHz
  • Utilizarea: Iluminat
  • Sprijin APP: No
  • Tensiune Nominală: 12V
  • Nume De Brand: QIACHIP
  • Comunicare Wireless: RF
  • Pachet: No
  • Duplicator pentru: A VENIT TOP-432NA
  • Canal: 4
  • Numărul De Model: RD VENIT TOP432NA
  • Modul Baterie: 27A
  • Folosesc gama: usa de garaj,poarta, telecommande portail
  • Compatibil: A VENIT TAM 432SA

Duplicator VENIT TOP432NA 433,92 mhz telecomanda (cu baterie) Duplicat Existente de Control de la Distanță , cum ar fi VENIT de TOP-432NA , și unele comune fixe și codul de învățare de la distanță de control.De înaltă calitate compatibil cu VENIT TOP-432NA ,a VENIT TAM 432SA 1. Vehicul inchidere centralizata 2 sisteme. Usi de garaj 3. Porțile electronice 4. Aparate electrice/automatizare Acasă am.e.lumini 5. Masina trape 6. Masina/Motocicleta alarme Ușor de utilizat, cu 4 canale de control de la distanță sistemul vă permite să preia controlul de gadget-uri, masina, casa si garaj.Specificatii: frecventa de Operare: 433.92 MHz Putere de 27A 12V baterie ( Acumulator inclus ) Greutate:33g Dimensiuni: 55mm x 28mm x 14mm Distanță: Până la 100 de metri Pachetul inclus: 1 x 433Mhz RF Control de la Distanță ( Baterie inclus ) NOTĂ IMPORTANTĂ: Acest articol este doar 1 bucata telecomanda poate clona "a VENIT TOP432NA", doar un duplicator ; nu sunt incluse ", a VENIT TOP432NA" Acest produs trimite fără Pachetul de vânzare cu amănuntul , dar vom pack-l bine înainte de-a expediat.Cum să Program (e ușor!): Pasul 1 –pentru a șterge codul existent al nostru de la distanță duplicator 1)faceți Clic și Țineți apăsat butoanele a și B împreună - Led-ul va clipi de 3 ori. 2)Țineți apăsat Un buton și eliberați butonul B 3)Țineți apăsat Un buton și apăsați butonul B de 3 ori, Led-ul va începe să clipească Non-stop Acum, apăsați orice tastă de pe telecomandă, lumini cu LED-uri nu sunt luminoase, așa că șterge codul de succes; dacă apăsați butonul lampa LED este aprins, indică faptul că codul original nu este șters !Pasul 2 - clona de la distanță original 1)Pune ambele telecomenzi În spate în spate poziție.Asigurați-vă că au contact direct 2)faceți Clic și țineți apăsat butonul 1 de pe telecomanda originală și 1 buton de pe clona ta de la distanță.Păstrați exploatație până când led-ul se va face 2 clipește de 3 clipește apoi merge în Echilibru și te-au clonat cu succes. ( stânga tastele urmați aceeași operare de mai sus) Dacă pentru un motiv oarecare clona nu merge mai departe atunci 2 clipește , înseamnă că semnalul nu trece prin, vă rugăm să transfere de la distanță încet în sus și în jos până când veți obține punctul în cazul în care se va merge prin.Cum să utilizați(Cum să Program) Pe aceasta pagina detalii produs acolo este un video (demo pentru a folosi), dar trebuie să utilizați computerul pentru a vedea, nu poți vedea cu ajutorul telefonului.

Puteți vedea, de asemenea, video de la acest URL: https://youtu.be/jKkdHoNSuJk

Vă rugăm să folosiți metoda corectă de utilizare.Pasul 1 – pentru a șterge codul existent al nostru de la distanță duplicator 1) Apăsați și Mențineți apăsată tasta "a" și "B" butoane împreună - Led-ul va clipi de 3 ori. 2) Ții de "O" butonul și eliberați butonul "B" pentru 3) Ții de "O" și apăsați butonul "B" butonul de 3 ori, Led-ul va începe să clipească Non-stop ( vă Rugăm să rețineți: în timpul ștergerea procedura, asigurați-vă că pentru a menține "Un" buton apăsat tot timpul ) Acum, apăsați orice tastă de pe telecomandă, Lumini cu LED-uri nu sunt luminoase, așa că șterge codul de succes; dacă apăsați butonul lampa LED este aprins, indică faptul că codul original nu este șters !Pasul 2 - clona de la distanță original 1) Pune ambele telecomenzi în "spate în spate" de poziție.Asigurați-vă că au contact direct.Sau două de control de la distanță ar trebui să fie plasate cât mai aproape posibil (pune două telecomenzi de pe desktop alături de distanță zero) 2) Apăsați și țineți apăsat un buton de pe telecomanda originală și un singur buton de pe clona ta de la distanță.Păstrați exploatație până când LED-ul se va face 2 clipește (Notă: LED-ul 2 va clipi de a nu elibera butonul), Apoi 3 clipește atunci în echilibru și te-au clonat cu succes. ( alte butoane urmați aceeași operare de mai sus) Dacă pentru un motiv oarecare clona nu merge mai departe atunci 2 clipește , înseamnă că semnalul nu trece prin, vă rugăm să transfere de la distanță încet în sus și în jos până când veți obține punctul în cazul în care se va merge prin.Pentru prezența de zgomot, ar trebui să evite interferențele de a opera, în Cazul în care copia nu este de succes, ar trebui să copiez după compensare cod.


Sergeikosenk
2020-11-30
5/5
Got, checked works fine!!!! Of course if they sent with a battery, it would be more fun!!!!! Seller recomedous!
John Logan Utah
2020-09-17
5/5
thx
Francismicod
2020-09-15
5/5
Came until I checked
Amnedoparov
2020-12-11
5/5
Excellent remotes, ordered 12 PCs. For Dorhan, everything is perfect. The only thing, it took a long time. Seller recommend!

Scrie o recenzie

Produse similare