5Pcs Adaptor SMA 90 de Grade Unghi Drept RP SMA Male Jack Să RP SMA Mufa RF Adaptor Unghi Drept M/F PTFE


Etichete: m sma, de sex masculin sma, de artilerie, geniu upgrade, tub ptfe, sma, conector sma, cablu optico, hdmi toslink, 8-port poe comutator pentru camera ip, de sex masculin conector sma.

19.44lei 24.94lei
  • In stoc
  • w79614



  • Tip: sma
  • Gen: De sex feminin
  • Nume De Brand: ALLiSHOP
  • Cerere: RF, Iluminat
  • Numărul De Model: sma

5Pcs Adaptor SMA 90 de Grade Unghi Drept RP SMA Male Jack Să RP SMA Mufa RF Adaptor Unghi Drept M/F PTFE

Spectification

RP-SMA Male (gaura) pentru RP SMA de sex Feminin (pini) Conector Unghi Drept vă Ajuta să vă conectați RP SMA de sex feminin și RP SMA conector de sex masculin dispozitiv.Înlocuirea și extinderea antene de wifi de pe camere de exterior.Conector Material: Cupru cu conectivitate Mare (Nu Aliaj) tratament de Suprafață: placat cu Aur Impedanta: 50ohm, Low-loss de Aplicare pentru Antene, Dispozitive LAN Wireless , cablu Coaxial, Radio Wi-Fi, Antena Externă și așa mai departe Plată și de Transport maritim

Vom accepta Escrow numai.

Vă rugăm să introduceți numărul dvs. de telefon cu plată, dacă este posibil, ca pentru a accelera de livrare.

Cumpara mai multe obiecte și de a salva pe de transport maritim combinat.Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii.

Toate maior cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW

1 .Pls NU pleca de feedback negativ sau neutru dacă nu ați primit elementele de mai sus în timpul de livrare, pentru că am menționat în mod repetat timp de transport maritim

2. Elementele vor fi livrate în termen de 24 de ore de la primirea de plată.Ne va livra produsele prin Hongkong post cu urmărirea Nr.

3 .Dacă speranța de a ajunge la tine mai repede și de a lua de urmărire nunber, puteți alege EMS/DHL Express.Pentru costurile suplimentare de transport, de a Exprima, Pls contactati-ne, și trebuie să lasat Nr tau de telefon.pentru a Exprima de transport maritim.

Politica De Returnare

1. Dacă nu primiți pachetul de mai mult de 30 de zile după ce plata.Vă rugăm să ne contactați, vom urmări pachetul.O dată s-a confirmat că este pierdut.Va vom trimite din nou sau de a returna plata.

2. Dacă primiți elemente greșit Anunțurile trebuie să fie făcută în termen de 14 zile lucrătoare după ce elementul a primit.Dacă elementul este defect la primire, vă rugăm să ne contactați pentru o adresă de retur,retur este acceptat cu 14 zile de la cumparator la primirea coletului.Returnat trebuie să fie în starea inițială.Cumpărătorul este responsabil pentru costurile de returnare.După primirea retur vom face o înlocuire depinde de stocul disponibil, dacă nu este disponibil, o restituire va fi asigurat.Alte Probleme

3. Vă rugăm să includeți www.antena1slobozia.ro numărul de articol și TradeManager numele de utilizator ori de câte ori ne contactați.

4. Vă rugăm să ne trimiteți mesajul de notificare în termen de o oră după licitare de succes dacă au cereri speciale în culori și cantități, în caz contrar culori aleatorii va fi trimis.

5. Nici un impozit pe vânzări este necesar.

6. Vă rugăm să ne contactați înainte de licitare dacă aveți orice întrebări.

Satisfactia Ta, Urmărirea Noastră .

Contactati-ne

Satisfactia Ta, Urmărirea Noastră .

1. Pentru cantitatea de achiziție, vă rugăm să ne e-mail sau trimite un mesaj pentru a cere cotatie.

2. Apreciem feedback-ul dvs. POZITIV , vă Rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ, fără a cere ajutor.

3.Incercam noastre cele mai bune pentru a vă oferi cel mai bun după serviciu, și pentru a rezolva orice problema.

========== Satisfactia Ta, Scopul Nostru ==========


Scrie o recenzie

Produse similare