5pcs/lot Metal Spudger Desface Deschiderea Instrument Tin Decopertarea Cuțit Pentru iPhone Tableta Caz de Reparații deschide


Etichete: pri instrument, plastic spudger, set spudger, iphone spudger, telefon instrumentul de reparare, Spudger Instrument, nailon spudger, deschide telefonul, deschide instrumentul, telefonul set de reparație.

43.36lei 48.73lei
  • In stoc
  • w80994



  • Tip: spudger
  • Nume De Brand: GENNEL
  • DIY Consumabile: ELECTRICE

* 100% nou și de înaltă calitate. * Fabricat din high-tech de memorie de metal, nu este ușor să se deformeze, potrivit pentru mare-puterea de a lucra cu duritate. * Simt excelent cu suprafață strălucitoare mâner anti-alunecare pentru linii. * Ușor de utilizat și manevrat * Material:Inox * Greutate: 10g * Notă:asigurați-vă că să-și exercite prudență atunci când se utilizează aceste instrumente.Cu o mare putere vine potențialul de a zero sau altfel deteriora componentele care ar putea fi mai bine servite cu instrumente de plastic, cum ar fi un Plastic Spudger. * Culoare: Argintiu * Lungime: 123mm Pachetul Include:

5pcs pârghie

Transport Descriere :

* Am expediat în întreaga lume

* Aer înregistrat Mail (2-5 săptămâni, având număr de urmărire, Ora De Sosire este diferită în funcție de zonă ).

* Puteți chooes EMS dacă ați cumpărat o mulțime de elemente de formular noi.( 5-7 de afaceri de zile pentru a ajunge .)

* Elementele vor fi livrate în cele mai multe cazuri, în termen de 24 de ore de plată primite. (Cu excepția week-end și de Sărbătorile legale).

Reveni Descriere

* Oferim înlocuire sau de restituire pentru produsele noastre, în cazul în care există o problemă cu produsele noastre.dacă te răzgândești și pachetul este sigilat, oferim rambursare și de a returna produsul la noi.

* Orice retur trebuie să fie discutate cu noi in prealabil, si va vom oferi un soluția mulțumit.

* Toate produsele returnate trebuie trimise împreună cu ambalajul original si accesoriile excepția cazului în care o excepție este convenit în avans.

* Sunteți responsabil pentru costul de transport maritim pentru orice returnare sau înlocuire.Acceptăm doar acele taxa de transport, care a fost cauzată de "greșit - trimite".

Alte Politici

* Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

* Vă rugăm să verificați cu dvs. țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpara

* Vă rugăm să liciteze în acord cu toți termenii.

* Vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea.

* Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.

* Toate sunt clientul nostru evaluate, și suntem mereu încearcă cele mai bune noastre de a rezolva probleme.Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm e-mail-ne imediat.


Scrie o recenzie

Produse similare