5X 11X Portabile Pliere Lampă cu Lupă Lupă de Citit Portabil cu 8 Lumini LED-uri


Etichete: lampa de birou retro, lampa lupe lumina, lumina lupă, fluorescentă lampă de birou, pliabil lampa cu lupa, lupa card 5x, lupa 5x mobil, luxo led lupa lampa, lupe de marire pentru meserii, led-uri lampa de marire.

39.21lei 47.80lei
  • In stoc
  • w81274



  • Nume De Brand: OOTDTY
  • Certificare: NICI unul
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Alte

Bine ati venit la magazinul meu Suntem de încredere magazine online.Sunt multe articole cu preț adecvat.Wish ai putea găsi cele mai bune și potrivite bunuri.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați , vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi cele mai bune servicii.Caracteristici:

【2-În-1 de Design】: Aceasta nu este doar un handheld lupa, dar, de asemenea, un suport de birou lupa.Acesta poate fi folosit ca un birou de lupa prin tragerea acesteia și plasându-l pe o masă.De asemenea, acesta poate fi pliat și folosit ca o mână lupă pentru o gamă mai largă de aplicații.

【Super-Luminos Dual-Stage LED Iluminat Reglabil & Dual Metoda de Încărcare】: Aceasta vine cu 8 LED-uri puternice lumini, oferind două moduri de ajustare, care poate ajuta să obțineți un luminos și clar domeniul de vizibilitate într-un mediu întunecat.Este nevoie de 3 baterii AAA (nu sunt incluse) si poate fi perceput prin propriile sale cablu USB.

【Obiectiv de înaltă Calitate】: lentile este călit de suprafață pentru a face obiectivul mai rezistent la uzura.De înaltă calitate acril drop-dovada lentile oferă o excelentă 5x (obiectiv mare) și 10x (obiectiv mic) mărire, fără pete și estomparea pe imagine.

【Unghi de observare Ajustarea Gratuit】: bunuri mobile comune asigură suportul poate fi pliat într-un unghi mai mare.Structura internă a articulației adoptă elastic auto-blocare lungime de suprafața dintelui, și refracției luminii unghiul este mare, comună și unghiul pot fi mai bine fixat fără utilizarea frecventă de șuruburi de fixare în timpul ajustarea produs.

【Gamă Largă De Aplicații, Nu Doar Citit! 】: Mare obiectiv este foarte potrivit pentru lectură și de lectură ziare pentru persoanele în vârstă, și de înaltă mărire lentilă este mult mai potrivit pentru reparații electronice, bijuterii de epocă de timbru apreciere, lucrate manual și așa mai departe.



Caietul de sarcini:

Tip: Handheld Lupa

Scenarii de utilizare: lectură, electronice de reparații, de identificare, etc.

Model: FS75RC

Mărire: 5X, 11X

Eficient diametru: 75mm, 19mm

Dimensiune: 193*90*26mm

Culoare: Alb

Material: ABS rama, acrilic obiectiv

Cantitate:1 Set

Notă:

1.Tranziție: 1cm=10mm=0.39 inch

2.Vă rugăm să permiteți-0-3cm eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

3.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include: (Fără pachetul de vânzare cu amănuntul)

1 X Lupa

1X cablu de Date

1X Manual


Scrie o recenzie

Produse similare